reklama

Sierpień 2013

Hello !!!!

Nie ma to jak z samego rana obudzić się z silnym bólem głowy. :( Od wczoraj mamnawrót migreny !!!!! Zaczęło się wczoraj o 17 i coś czuje, że prędko nieprzejdzie. Całą noc się męczyłam w końcu wzięłam paracetamol i udało mi sięusnąć. Dodatkowo ciśnienie mam 90/55 zawsze miałam niskie ale żeby, aż tak!!!!

Maghdalena - brawooo za asertywność i za to, że nie dałaś się zbyć !!!!Mnie też szlak trafia jak jestem cały dzień w domu a listonosz zostawia awizo wskrzynce brrryy
Odnośnie nosidełka to bardzo mi się podoba i nawet bymchciała takie tylko zastanawiam się czynie ma żadnych przeciwwskazań.

reklama
Loleczka, Pandorka - świetne jesteście z tymi tortami :-)

Maghdalena
- no to najwidoczniej jest z niego taki olewacz, jak z tego naszego od paczek...

Madziula - współczuję nawrotu migreny :(

Ja wysłałam chłopaków do lekarza więc teraz mam chwilę żeby szybko nadrobić forum, a potem biorę się za robienie obiadu :-p

Multimama, to w Irlandii snieg to pewnie niespodzianka, zwłaszcza teraz;-) No i && za wizytę!

Eweli gratulacje dla szwagierki! To sie Wam rodzinka mocno powiększa...:-)

Madziula, współczuje migreny...ale następnym razem tabletę bierz juz przy pierwszych najmniejszych objawach nawrotu bólu, lepiej zadziała :tak: a ciśnienie to jakaś masakra:szok:

Madziula, to ciśnienie to strasznie niskie, zmierz jeszcze raz, bo to aż dziwne chyba... Strasznie Ci współczuję tej migreny. Połóż się w ciemności, rób okłady, śpij, zadzwoń moźe do swojego lekarza i zapytaj o to ciśnienie i ten ból głowy? Jak masz takie niskie, to może wypij kawę? Moja babcia zawsze na migrenę pije kawę z cytryną, mówi, że jej pomaga...

A wiecie co się przed sekundą stało? Pan listonosz mi przyniósł przesyłkę do domu!!! Koperta bąbelkowa, a w niej dwa bawełniane pasy ciążowe, więc waga piórkowa, ale wcześniej by nie przyniósł :))) ha! Można? Można! :)))

Maghdalena dobrze zrobiłaś na poczcie. Mój listonosz zawsze przynosi przesyłki do domu.

Multimama trzymam kciuki za wizytę

Loleczka śliczne torty i trzymam kciuki za wizytę.

Pandora śliczny tort.

A ja w łóżku w komitywie z bratem czosnkiem, wapnem i siostrą witaminą C, niestety przeziębienie mnie dopadło pełną parą więc dziś się wygrzewam, mam nadzieję, że do świąt mi przejdzie.

hej dziewczyny witam się i ja!
u nas wiatr taki hula, że o mamo!
całą noc męczyły mnie skurcze nog myślałam że oszaleję z bólu dzisiaj lece po magnez i niech się dzieje co chce :P

loleczka- a ja myślałam ze ja umiem ładne torty robić, juz sie nie bede chwalić bo aż wstyd :P

Trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujące, ja odczuwam taki spokój po wczorajszym połówkowym ze szok :)
Ale sie wzruszam na sama myśl że nosze Kubusia, ja juz teraz kocham go najbardziej na swiecie :)

Loleczka z....biste te Twoje torty. Spodziewam się, że dzieciaki na ich widok były zachwycone.
No i też dla multimamy &&&&& za wizytę. Pewnie pociągniecie wczorajszą dobrą passę :).

Maghdalena bardzo dobrze, że się postawiłaś. Czasem trzeba ludzi przywołać do porządku. Nie znoszę lenistwa i odwalania fuszery w pracy. Dobrze, że nie zatrudniam ludzi bo bym chyba pozabijała za niedbalstwo:baffled:. A ja mam fantastyczną panią listonosz. Specjalnie dla niej zawsze lecę odśnieżyć dojście do skrzynki żeby mogła sobie rowerem podjechać.

Kamu już dobrze? Pewnie "wina" leży po środku, ale może warto wyskoczyć z czymś miłym, to się druga strona zreflektuje, że też przesadziła i będzie happy end:-D.

Madziula i marzycielka życzę szybkiego powrotu do żywych!

A ja jako, że siedzę w domu i pierdzę w stołek, postanowiłam wrócić do rodzinnej tradycji i zrobić skrobanki świąteczne:-D. Jajki już zafarbowałam, zobaczymy czy będą choć w połowie takie, jak mojego taty.

reklama
Hello !!!!

Nie ma to jak z samego rana obudzić się z silnym bólem głowy. :( Od wczoraj mamnawrót migreny !!!!! Zaczęło się wczoraj o 17 i coś czuje, że prędko nieprzejdzie. Całą noc się męczyłam w końcu wzięłam paracetamol i udało mi sięusnąć. Dodatkowo ciśnienie mam 90/55 zawsze miałam niskie ale żeby, aż tak!!!!

Maghdalena - brawooo za asertywność i za to, że nie dałaś się zbyć !!!!Mnie też szlak trafia jak jestem cały dzień w domu a listonosz zostawia awizo wskrzynce brrryy
Odnośnie nosidełka to bardzo mi się podoba i nawet bymchciała takie tylko zastanawiam się czynie ma żadnych przeciwwskazań.

Ja też mam często takie niskie ciśnienie i wtedy boli mnie głowa - mnie pomaga kawa :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry