Witam i ja, od rana wkurzona miałam pospać a tu zryw o 7 i to bez budzika masakra! A mialam taki piekny plan ehh do tego mój chol...erny telefon się zepsuł :/ internet z domu na nim łapie ale sieci/zasięgu to juz nie no nic tylko walnac nim o ścianę daje słowo,
Ja miałam nic nie robić dla naszej "trójki" specjalnego a tu raptem Tomek oczekuje nie wiadomo czego, i jednak będę musiała biegać i robić.. A mi się chce.... Że szokkk

hah wolałabym łączone święta z rodzinka i przynieść tylko z 2-3 dania i juz, a teraz weź biegaj po pl sklepach.. No comment
Maghdalena dzieki za przepis
Allme jeszcze dzidzia się przekreci milion razy nie ma zbytnio znaczenia w jakiej pozycji siedzi - chyba w takiej co najwygodniejsza

)
Kiciabp oby wszystko skończyło się szczesliwie
Loleczka fajnie że z pracy wyjdziesz wczesnie, no i widzę masz ambitne plany z ciastami

)
Madziula zdrowka, !
Zaczarowana ale mialas przygodę z glukoza brr masakra dobrze że cię w pore złapali

, ja miałam identycznie ale nie po glukozie tylko jeszcze bez ciazy reakcja po znieczuleniu ogólnym też mnie wylapali uff lepsze to niż takie spotkanie z podłoga
A będziesz powtarzać? Jeszcze czy nie bo to się robi niby 24 tyg ciazy żeby w razie co wykryć cukrzyce
U mnie zajaczek jest, nawet za dzieciaka nam pokazywali domek 'zajaczka" haha,
Widzialam że coś pisalyscie o wieku - no juz nie przesadzajcie 32 lata na 1 -wsze dziecko też jest ok, w irl to pewnie ja będę smarkacz bo będę.miala 25 lub 26 lat jak się urodzi (jeszcze zależy kiedy dzidzia zechce wyjść bo w sierpniu mam urodziny

..) a ja wyglądam jeszcze na 17lat więc pewnie będą się gapic hehe tu rodzą 35 lat 1 dziecko ! Nie raz wiecej koło40bardziej, ale ja tak nie chciałam coś mnie 'instynkt' naszedl
Hmm no dobra chyba skleroza ciazowa mnie dopadła już nie wiem co to ja miałam..

. Idę latać i panikowac po kuchni

może właściwie zacznę coś robić

a co jeszcze ciekawego pichcicie bo coś nie mam veny :/