• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2013

reklama
All-me to normalne ułożenie dzieciaczka. Tak jak dziewczyny mówiły może się jeszcze przekręcać. Moja jest ułożona poprzecznie i liczę, że niedługo wybierze bardziej komfortową pozycję.
Ktr córka jest chora na nowo. Kolejna infekcja wirusowa, która przelazła w bakteryjną i od dziś antybiotyk dostaję.
Toska siostrzeńca na szczęście już nie mam nawet z doskoku bo jest moja mama i go zagarnęła. Ale mam dziś moje drugie w domu bo kaszlnęło dwa razy rano i postanowiłam, że skoro i tak ma wycieczkę do pediatry to hurtem ich wezmę.
O le targu nie wiedziałam bo wczoraj jak byłam u lekarza nie poszłam bo się spieszyłam po syna do przedszkola i zwolnić mamę ze służby wnuczkowej. Mam nadzieję, że to wznowią? U mnie jest targ w blue city dość często ale nie można porównać świeżości produktów, cen i smaku także :(
Na koniec to powiem, że mam dziś słaby dzień i mi psychika siada;) obtarłam samochód we własnym garażu i potem się tak zamyśliłam tym odrapaniem, że mam chyba fotkę strzeloną na górczewskiej :((( Wiecie, że ja jestem taka głupia, że płakałam z powodu tego samochodu???

A w święta też idziemy do rodziców ale jutro przygotowuję żurek, sałatkę jarzynową, sos tatarski i jakieś pierdylety inne a w pon przychodzi teściowa do nas do domu bo wie, że mam teraz mnóstwo czasu żeby przygotować mieszkanie i jedzenie;)

Cwietka - pewnie ze zjemy hehe może nie przez te 2dni świat ale sie zje :-) chociaż ja muszę sie pilnować bo za szybko tyje :(

Właśnie ogarnęlam dom i 2 potrawy już mam zrobione. Także biorę sie za resztę :-)
Czytać Was będę w telefonie hehe

Spokojnie Kasiu nie stresuj sie :* samochód to tylko rzecz. Najważniejsza jest Twoja dzidzia a ona czuje Twoje nerwy.. głowa do góry :-)
Aj noł, aj noł sama zawsze powtarzam, że to rzecz użytkowa i nie ma co dbać przesadnie;) Ale ja jako perfekcjonistka bardzo nie lubię czegoś psuć i jak to się mówi: być winna czegoś :D
No i jakoś tak się to nałożyło z tymi chorobami, stresem, brakiem czasu, odwoływaniem wszystkiego, wczorajszym usg itd. i mi emocje puściły...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No i tak powinnaś myśleć :-) ale wiem o bo Ci chodzi z tym prefekcjonizmem ;)

Dziewczyny zapomniałam Wam pisać. Od wczoraj czuje czkawkę u mojego bobasa hihi puka mi w brzuch tak równomiernie i mi go żal bo mnie czkawka zawsze męczy :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry