Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzien dobry!
Chroek Ty spij, bo potem juz ie będzie kiedy;-)Ja dzisiaj też się obudziłam przez chrapanie męża i nawet go nagrałam, bo mi nie wierzy, że jest taki głośny
![]()
polozylam sie spac okolo 3 w nocy, a o 4:15 maz mnie obudzil na male co nieco i do tej pory nie spie. Poczytalam sobie na marcowkach opisy ich porodow i doszlam do wniosku, ze porod chyba nie jest taki straszny, da sie przezyc i jakas ulge teraz czuje. Skonczylam czytac i tak sobie pomyslalam, ze czas na drzemke, a tu kurier puka do drzwi (szkoda, ze nie zadzwonil domofonem najpierw, to bym sie ubrala, chociaz szlafrok, a tak w koszulce nocnej mu otwrzylam), przywiozl stolik pod laptopa, ktorym sie teraz bawie, wyginam mu w rozne strony nogi.

a o 4:15 maz mnie obudzil na male co nieco i do tej pory nie spie.

to widzę, że żadna pora Wam nie strasznaEwcik malzon sie smieje, ze ja teraz o kazdej porze jestem zwarta i gotowastrasznie mu sie podoba ten II trymestr;-)
a na poczatku ciazy nic mi sie nie chcialo![]()
nie mam auta,żeby na zakupy pojechać bo M do pracy pojechał, w lodówce niewiele, więc mogę działać z: jajek, marchwi, cieciorki konserwowej, mrożonych warzyw hehe.. wybór niewielki