Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
toska w budowie serca wszystko ok, komory, przedsionki, aorta, pień płucny..

Ewcik mój lekarz zrobił z tego aferę i kazał mi jechać do centrum zdrowia matki polki bo mają najlepszy sprzęt. Leżalam 3 dni w szpitalu. Dał mi skierowanie. Skontaktuj się może że swoim prowadzącym. Będziesz spokojniejsza! Mnie też mówili że serduszko może zwalniać a położenia w szpitalu mówiła że nawet jak kobieta jest przeziebilam to do tego stopnia może to wpływać na maluszka. Także będzie dobrze ale trzeba to sprawdzić.
Ewcik - nie martw sięserduszko jeszcze nie jest do końca usprawnione i ma prawo płatac figle ale niczym to nie grozi - tak mi gin powiedziała.
A na obiad - ziemniaczki jajka sadzone surówka z warzyw ?
Ewcik pomyslalam o tym samym co Maciejkaa na obiadzik jesli masz ziemniaczki albo ryz lub kasza gryczana ;-)
To nie masz się co martwić:-)
może dla świętegomspokoju idź za dwa tygodnie na usg i na pewno wszystko będzie już dobrze.
A na obiad może jakiś quiche?
Quiche - Wszystkie przepisy Polska