Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zaopatrzyłam się już w odżywkę do rzęs i olejek rycynowy. Mam nadzieję że pomoże bo inaczej będę miała łyse oczy do porodu :-) witaminy biorę i oprócz początków anemii wyniki dobre, hmmm...i ja się witam
Ja i córka przeziębione jesteśmy ,więc się kurujemy w domu-zresztą pogoda i ta nie zacheca do spacerów
Ewcik kochana nie denerwuj się ,ale najlepiej to sprawdzić bo po co masz się niepotrzebnie stresować , a jak Twoja nerka?
Ja za 1,5 tyg ide na usg nerek i już mam stresa ze ten zastój będzie nadal albo jeszcze większy
!
polecam !!! u mnie quiche z cukinia szynka i kozim serem! P-Y-C-H-O-T-AA na obiad może jakiś quiche?
Quiche - Wszystkie przepisy Polska
dziewczyny mam do Was jeszcze dwa pytanka
macie problemy z oddychaniem? ja zawsze jak wstanę i w takiej porze jak teraz ledwo łapie oddech - jak ryba i mam uczucie jakby mi coś na klatkę naciskało. juz mnie to zaczyna martwic bo brzuch jeszcze nie duzy a potem to się chyba uduszę
i dwa: wam tez tak wypadają rzęsy i brwi (nie wspominając o włosach)? ja codziennie widzę co najmniej kilka z jednego i drugiego oka a ostatnio nawet brwizaopatrzyłam się już w odżywkę do rzęs i olejek rycynowy. Mam nadzieję że pomoże bo inaczej będę miała łyse oczy do porodu :-) witaminy biorę i oprócz początków anemii wyniki dobre, hmmm...
ostatni napad bólu miałam w zeszłym tyg, dziś tak mnie pobolewa lekko.. a jaki miałaś duży ten zastój?? ile cm?
wczoraj mi lek na usg powiedział, że nie jest aż taki duży..

Dzisiaj dostałam płytę DEad Can Dance. Niech sie gówniarza nastraja "pozytywnie" do życia