reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2013

dzień dobry:tak:
dziecko poszło spać, a ja się zabieram za obiad- u mnie to na co ostatnio mam fazę czyli smażony ser z frytkami i sałata ze śmietaną:-D

Ewcik-
dobrze będzie! ale widzę że mocno Cię to stresuje- może faktycznie podjedź do szpitala? Przynajmniej sprawdzisz co i jak i zobaczysz co powie inny lekarz...

Izka- fajnie mieć wybór:tak: no i super że wszystko ok, a dziś powodzenia:tak:

Margo- &&& za wizytę

reklama
m.lena mi włosy okrutnie wypadają, ale tylko z głowy ;-)

cwietka ja małej puszczam mozart for babies, nie tak ambitnie, jak Ty, no ale.. :-D

pandora ja w koncu zrobiłam na szybko zupkę dla synka, którą też jadłam, a dla m jaja sadzone, warzywka i ziemniaki.

M przywiózł mi detektor i tętno ok.. i bądź tu mądry człowieku..

Ewcik ale tez nie panikuj jak tym detektorem tetna nie wyczujesz no juz kilka razy słyszałam o panikujacych dziewczynach a dzidz sie poprostu ułożył tak ze nie wychwycalo serducha :)))

Hello Laseczki :))

Nie miałam weny dzisiaj z rana, żeby z Wami pisać - dziś totalny dzień lenia :)) Właśnie siedzę na basenie i czekam aż tory się zwolnią i w końcu sobie popływam !!!! Czas najwyższy ruszyć dupkę hehe

IzaV- ale Cię teraz mama podkarmi :p bój się bój hehe

Margo25- trzymam mocno kciuki za wizytę :)))

a ja się melduję i zarazem odmeldowuję, niestety nie poczytam Was, bo pakuję torbę i jadę na kilka dni do "sanatorium".. niestety mój gin położyl mnie na patologię :/ oby tylko jak najkrócej, ale mówił, że minimum 3 dni pod kroplówami!! a najgorsze, że małż we wtorek rano musi wyjechać do końca tyg :/ ehh oby to szybko zleciałooooo więc jak zwyklę proszę o kciuki, bo one jakoś zawsze pomagają!!

Izka87- strasznie Ci współczuje!!!! Mam nadzieję, że szybciutko Cię wypuszczą i wszytko będzie dobrze. Głowa do góry!!! Trzymam mocno kciuki !!!!!

Ojej, no kurczę, Izka, współczucie! Postaraj się nastawić jak najbardziej pozytywnie - przebadają Cię, przeleczą, odpoczniesz i wyjdziesz w lepszej formie. Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno! A powiedział Ci gin dlaczego te kroplówki, skoro na izbie wczoraj byłaś badana i było ok?

Margo, kciuki za wizytę, daj znać po!

IzaV, ale będziesz miała teraz fajowo z mamusią, nie tylko jedzeniowo, ale i towarzysko i zakupowo :)

Hej ;) Dopiero teraz do Was zaglądam ale tak źle się dziś czułam - wstałam, zjadłam, umyłam się, po czym stwierdziłam, że jest mi tak słabo i mam takie zawroty głowy, że znów się położyłam :-p Jak wstałam to była 13:30, a trzeba było jeszcze zrobić zakupy i odebrać Jaśka. Ale potem miałam jakiś przypływ energii, bo nawet wyszłam z małym na dwór i ulepiliśmy bałwana :-D

Izka
- ojej, współczuję skierowania na patologię :( Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej Cię wypuścili!

Miciurka
- pępek? Jaki pępek? :-D Mój to już w ogóle nic nie przypomina :-D

Loleczka
- ja bym zbijała temperaturę i poczekała, jak do poniedziałku nie minie albo dojdą inne objawy to wtedy do lekarza :tak:

Ewcik - mam nadzieję, że lekarz miał rację i te spadki tętna są faktycznie fizjologiczne. Oby detektor Cię uspokoił!:tak:

Basia - mój Jaśko, jak był w brzuchu to kopał praktycznie zawsze po prawej stronie :tak: Teraz małą czuję w różnych miejscach ale też częściej po prawej ;-) A kłucia takie też miewam

M.Lena - ja też bym brzucha nie pokazała :-p Spuchnięte łydki na szczęście nie każda ma i ja mam nadzieję, że mnie to ominie ;) Ja z oddychaniem nie mam (jeszcze:-D) problemów, ale to się może zdarzać w ciąży. Za to włosy mam piękne :-p

Co do muzyki - ja Jaśka usypiam przy muzyce klasycznej dla dzieci, to mała też sobie przy okazji posłucha ;-)

reklama
Izka współczuje i życzę jak najszybszego powrotu do domku.U mnie pępek jeszcze jeste na swoim miejscu. Juz niec mniej wklęśnięty, ale ciągle dziurka.

Do góry