reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2013

reklama
Ewcik Mozart jak najbardziej jest ambitny dla Malucha :)

Izka ojej! Trzymajcie się dzielnie. Dobrze przynajmniej, że będziesz pod nieustającym okiem specjalistów. Mam nadzieję, szybko do nas wrócisz w pełni sił :*

Domi dzisiaj tego bałwana to chyba z deszczu lepiliście?!?!?!

U mnie pępek jeszcze w miarę zwyczajny :)

Ja po wizycie. Pani doktor nie była pocieszona. Daje mi jeszcze 3 tygodnie na poprawę i wtedy kładzie mnie do szpitala. Powiedziała, że prawdopodobnie nie przyswajam żelaza i stąd te wyniki. Poza tym bardzo mnie pocieszyła stwierdzeniem, że statystycznie 1% kobiet w ciąży tak wymiotuje :szok: Aaaaaa i cieszyła się, że waga wprzód :-) Usg w przyszłym tygodniu.

Idę oglądać 'Alternatywy'. Do później!

Izka, trzymam kciuki za szybki powrót do stanu poprzedniego!

Ewcik, widzisz, przynajmniej możesz się teraz zrelaksować :) będzie dobrze:tak:

mój pępek to dalej czarna dziura i chyba żadna ciąża tego nie zmieni :rofl2:

izka będzie dobrze, trzymam kciuki!!!

margo to i tak długi okres na poprawę Ci gin dała.. przy takiej hemoglobinie to już powinna działać..

Margo - no co Ty :-D U mnie nie pada i leży jeszcze masa śniegu :-D
Trzymam kciuki, żeby jednak w ciągu 3 tygodni Ci się poprawiło i szpital okazał się niepotrzebny! ;-)

Melduje sie z lozka z moim aniolem strozem ( czyt. Z kroplowka), ale mam jak all inclusive, sala jednoosobowa, swoja lazienka, swoj tv haha no turnus zajebisty ;p tylko ta francowata kroplowa szczypieeee, dzieki za kciuki laseczki!! Lekarz powiedzial ze szyjka ok, kanal zamkniety, a brzuch kilka dni poobserwujemy, przyspieszyl mi kroplowe i jak bedzie cos dzialac to moze w pon wieczorem mnie wypuszcza . Narazie jestem pozytywnie nastawiona, bo wiem ze z szyjka ok i sie nie skraca i to najwazniejsze ;)

Izka - to jeszcze zjadliwego jedzonka Ci życze do kompletu :-)

Margo - a Tobie bym chętnie trochę mojego żelaza przekazała, bo raczej jest w normie. Może sok z buraków do kompletu? Moja mama robi taki kiszony - jest pyyyyszny - mogę Ci przepis wysłać.

A propos przepisów - nasz grudniówkowy blog dotarł na FB. Jeśli macie konto, to proszę o lajknięcia :-) http://www.facebook.com/BabyWKuchni

Izka to bardzo dobre wiadomości usłyszałaś :)
a o tym że Ciebie wenflon szczypie poinformuj pielęgniarkę, bo z tego co pamiętam to albo jest źle założony albo zbyt szybko kroplówka zapindala (bo ją przyśpieszyli)!

reklama
Do góry