reklama
Margo25
Fanka BB :)
Ewcik Mozart jak najbardziej jest ambitny dla Malucha 
Izka ojej! Trzymajcie się dzielnie. Dobrze przynajmniej, że będziesz pod nieustającym okiem specjalistów. Mam nadzieję, szybko do nas wrócisz w pełni sił :*
Domi dzisiaj tego bałwana to chyba z deszczu lepiliście?!?!?!
U mnie pępek jeszcze w miarę zwyczajny
Ja po wizycie. Pani doktor nie była pocieszona. Daje mi jeszcze 3 tygodnie na poprawę i wtedy kładzie mnie do szpitala. Powiedziała, że prawdopodobnie nie przyswajam żelaza i stąd te wyniki. Poza tym bardzo mnie pocieszyła stwierdzeniem, że statystycznie 1% kobiet w ciąży tak wymiotuje
Aaaaaa i cieszyła się, że waga wprzód :-) Usg w przyszłym tygodniu.
Idę oglądać 'Alternatywy'. Do później!
Izka ojej! Trzymajcie się dzielnie. Dobrze przynajmniej, że będziesz pod nieustającym okiem specjalistów. Mam nadzieję, szybko do nas wrócisz w pełni sił :*
Domi dzisiaj tego bałwana to chyba z deszczu lepiliście?!?!?!
U mnie pępek jeszcze w miarę zwyczajny
Ja po wizycie. Pani doktor nie była pocieszona. Daje mi jeszcze 3 tygodnie na poprawę i wtedy kładzie mnie do szpitala. Powiedziała, że prawdopodobnie nie przyswajam żelaza i stąd te wyniki. Poza tym bardzo mnie pocieszyła stwierdzeniem, że statystycznie 1% kobiet w ciąży tak wymiotuje

Idę oglądać 'Alternatywy'. Do później!
dorkazz
Zaangażowana w BB
Izka, trzymam kciuki za szybki powrót do stanu poprzedniego!
Ewcik, widzisz, przynajmniej możesz się teraz zrelaksować
będzie dobrze
mój pępek to dalej czarna dziura i chyba żadna ciąża tego nie zmieni
Ewcik, widzisz, przynajmniej możesz się teraz zrelaksować

mój pępek to dalej czarna dziura i chyba żadna ciąża tego nie zmieni

Izka87
Fanka BB :)
Melduje sie z lozka z moim aniolem strozem ( czyt. Z kroplowka), ale mam jak all inclusive, sala jednoosobowa, swoja lazienka, swoj tv haha no turnus zajebisty ;p tylko ta francowata kroplowa szczypieeee, dzieki za kciuki laseczki!! Lekarz powiedzial ze szyjka ok, kanal zamkniety, a brzuch kilka dni poobserwujemy, przyspieszyl mi kroplowe i jak bedzie cos dzialac to moze w pon wieczorem mnie wypuszcza . Narazie jestem pozytywnie nastawiona, bo wiem ze z szyjka ok i sie nie skraca i to najwazniejsze 
Izka - to jeszcze zjadliwego jedzonka Ci życze do kompletu :-)
Margo - a Tobie bym chętnie trochę mojego żelaza przekazała, bo raczej jest w normie. Może sok z buraków do kompletu? Moja mama robi taki kiszony - jest pyyyyszny - mogę Ci przepis wysłać.
A propos przepisów - nasz grudniówkowy blog dotarł na FB. Jeśli macie konto, to proszę o lajknięcia :-) http://www.facebook.com/BabyWKuchni
Margo - a Tobie bym chętnie trochę mojego żelaza przekazała, bo raczej jest w normie. Może sok z buraków do kompletu? Moja mama robi taki kiszony - jest pyyyyszny - mogę Ci przepis wysłać.
A propos przepisów - nasz grudniówkowy blog dotarł na FB. Jeśli macie konto, to proszę o lajknięcia :-) http://www.facebook.com/BabyWKuchni
reklama