reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

saguaro sklep Happy Mum jest świetny, ale dość drogi jednak ja się nie mogę za bardzo powstrzymać ;) Do H&M jestem sceptycznie nastawiona, nie przepadam za tym sklepem, ale tam właśnie kupiłam dość niedrogo dwie pary rewelacyjnych jeansów rurek.

reklama
Saguaro ja kupuje przez internet, bo u mnie niestety ubran ciazowych jak na lekarstwo w sklepach, a bluzki na szczescie sa jeszcze dobre, planuje wyskoczyc do top secret bo lubie t shirty z teo sklepu, narazie mieszcze sie jeszcze w m ale mysle ze pozniej poprostu wieksze kupie i bedzie ok, do sierpnia juz coraz blizej :-)

Ja zdecydowanie najbardziej lubię polowania w ciucholandach zarówno dla siebie jak i maluszka bo akurat jeśli chodzi o dzieci to takie perełki można wyłowić, że aż miło :-)

Hej dziewczyny witam sie z wami po urlopie i po przejsciach żołądkowych strasznych (więcej na zamkniętym) urlop przez to wszystko srednio udany i strach o maluszka ogromny ale wydaje się być wszystko ok. Będzie mi ciężko was nadrobić tymbardziej ze jutro znów musze wyjechać na trzy dni, ale potem bedę już na bieżąco, obiecuję :)

Cześć dziewczyny.
Dawno się nie odzywałam, ale to dlatego, że leżę i źle się czuję, zajrzę raz dziennie ale pisać nie mam siły :/ a teraz nawet już nie zajrzę bo szyjka mi się mocno skróciła i ide dzisiaj do szpitala będą obserwować czy się dalej nie skraca. Ehh trzymajcie kciuki za moją szynkę :sorry2:

Hej Laseczki
Właśnie zjadłam drugie śniadanko i powoli szykuje się na zakupy, spacer, fryzjer, dzisiaj dzień pełen wrażeń :)

Maghdalena
, podziel się, co za pyszny deser z dzieciństwa robisz!!! Może i mnie zainspiruje i zrobię coś na weekend :)

Franekkimono
, bidulko, życzę dużo zdrówka, jak wspomnę swoje przeziębienie a w następnie grypę to ciarki mnie przechodzą. Jedz dużo cytrusów i wracaj do zdrowia.

Aha jak robisz wafelka z galaretką???

Saguaro
– jak kupuję ciuszki w happymum chociaż do tanich nie należą a ostatnio przerzuciłam się na allegro.

zenia.mi
, będę trzymać kciuki, żeby szyjka przestała się skracać. Musi być dobrze!!! Wiesz już na ile chcą Cię położyć w szpitalu???

Marzycielka,
trzymam kciuki, za wizytę ale jestem ciekawa czy będzie chłopiec czy dziewczynka. Daj znać – koniecznie!!!

My2013
, ja śpię na lewym boku tak jak dziewczyny pisały, w tej pozycji dzidzia na nic nie naciska, ale dość często zdarza mi się obudzić na prawym boku ;)

Margo25,
Twoje wyniki koniecznie muszą się polepszyć nie ma innego wyjścia :)

to muszę podjechać do tego happy mum. No i wycieczkę po lumpkach też zrobię :) A kupuefcie już ciuszki dla maluszków? Moi rodzice póki co kompletują wyprawkę, ale ja jeszcze nie...

reklama
Dzien dobry:-)

ja tylko na chwilke sie przywitac.
Wczoraj caly dzien bolala mnie glowa i dzis tez:wściekła/y:
Poza tym bylam dzis na glukozie 75 i to jest jakas masakra jak dla mnie. Wypic sie to da, nie jest najgorsze, zwlaszcza z cytryna, ale potem myslalam, ze odlece, zaczelo mi sie krecic w glowie i 2h walczylam ze soba by pawia nie puscic. Jak tylko po tych 2h pobrali mi krew, to od razu pawia puscilam (jeszcze w zabiegowym), a potem jeszcze jednego w domu i leze w lozku bo caly czas czuje sie jakbym na jakims haju byla.
Jutro Was nadrobie.

Milego dnia

Do góry