Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i jeszcze jestem a little bit nieprzytomna Maghdalena przepis jest banalny. Robiłam 3 raz w życiu i z pamięci. Gdzie to wrzucić?Damagi, Zenia, trzymajcie się i dbajcie o siebie! Zdrówka!
Chrobek, bidulinko, odpoczywaj, nie daj się glukozie!
Madziula, na deser podam przepisa jak już zrobię i wrzucę fotki do wątku z przepisami
Eweli, ale obiadek Twój smakowicie wygląda! Wrzuć na wątek Mniam przepis, jak i co robisz po kolei
Kasiarj, wrzuć też przepisa na swój sernik na zimno, plisno i fajnie, że wreszcie miałaś miły, spokojny dzień
Dorkazz, masz wpisane Sosnowiec/Warszawa, a gdzie teraz mieszkasz? Jeśli w Wwie to w jakiej dzielnicy?
Ja właśnie zaliczyłam drzemę ponad godzinnąi jeszcze jestem a little bit nieprzytomna
))

Dawaj banalny! Będzie łatwiejMaghdalena przepis jest banalny. Robiłam 3 raz w życiu i z pamięci. Gdzie to wrzucić?
miałam je przy synku jak przestałam karmić (.)(.) i byłam zadowolona ;-)

Witaj, Tweedledum! Powiedz coś więcej o sobie! Czyżby trzecia mama bliźniąt?![]()
tweedledum witamy!!! napisz coś o sobie

Od zobaczenia II kresek męczyły mnie przeokropne mdłości i wymioty, przez co mam dopiero 1,5kg na plusie - z tego powodu oczywiście nie rozpaczam, chociaż wiem, że jeszcze zdążę nadrobic:-)
Także aktualnie jestem na luteinie i duphastonie, chociaż ostatnio wybitnie się oszczędzam, jest o niebo lepiej, więc myślę, że na następnej wizycie (22.04.)spytam gina, czy by już tego duphastonu nie odstawic (zwłaszcza, że ma do tego wszystkiego problemy z krążeniem, więc duphaston mi w nich na pewno nie pomaga). Uff, to się rozgadałam:-) Postaram się was podczytywac i powoli wbijac w dyskusje, chociaż wiadomo, ze moze byc ciężko ;-)