Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wpadasz w takim razie na ciezarowkowe rendez vous? ^^dziewczyny, ja tylko na szybko melduję się, że żyję, ale mąż mnie wywalił z domu na czas remontu, więc siedzę w wawie do odwołania,
gratki !!! Nasze kciuki działają cuda haha a tak na serio to bardzo sie cieszę bo nasze maluszki sa juz na tyle duże ze lada chwila mogą niechcący wypchnac sie na świat. A jak masz leżeć jeszcze te kilka(nascie) tyg to w sumie dobrze sie składa bo i tak niedługo będziemy już wszystkie plackiem leźec wiec w sumie zadna stratapóźniej Was doczytam, narazie melduję, że szyjka się nie skraca i jest zamknięta uufff niesamowicie mi ulżyło!! ale mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć.. więc będę sobie dzień urozmaicać wypadami do łazienki, kuchni i na hustawkę, bo ładna pogodaa jak będą się skurcze nasilać to migusiem do szpitala..
Sper zdjęcie i faktycznie akrobatka hahahahaha super jakość zdjęcia !!! Ślicznie widać profil! Chyba od noska w dół do ciebie podobna huh?Zobacz załącznik 552736 a taka z niej akrobatka
hej hej -bylam dzisiaj na wizycie mała wazy 680 gramów i nadal jest dziewczynką![]()
To są imprezy plenerowe nie? Ja już chyba na tym etapie nie poszlabym na koncert do klubu ale w plener jak najbardziejKobitki pytanko mam, jak myslicie czy nasze maluszki bardzo zle znosza mocne halasy?
W maju chcialabym sie wybrac na dwie "imprezy": 1. żużel, 2. Juwenali (ponc ma grac Kult)