reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Witam się z rana znad śniadania:-)
Maciejka - jak zobaczyłam zdjęcia Twojego wózka,to przez chwilę myślałam,że mamy takie same.Ale potem zauważyłam,że firma jest inna.Mam bardzo podobny a kolor szary.Także mnie się bardzo podoba i muszę dodać,że na żywo wygląda jeszcze lepiej,niż na zdjęciu:tak:.

Moja siostra cioteczna(33 tc) opowiadała mi ostatnio,że jej znajoma nie przemywała niczym pępka dziecku i mu się ładnie zagoił i że słyszała,że można przemywać wodą z mydłem.Myślałam,że z siebie wyjdę,jak to usłyszałam i jej tylko powiedziałam,że swojej rany też może nie odkażać i albo jej się zagoi albo będzie zakażenie:wściekła/y:.Nie wiem a może to ja jestem jakaś zacofana i mam przestarzałe informacje...

reklama
Dzieńdoberek,u nas pogoda barowa leje od rana,ale to nic przynajmniej nie musimy trawy podlewać,więc ładnie się przyjmie.Ja dziś miałam mały wypadek,wychodziłam ze sklepu po schodach i mi się noga pośliznęła i wylądowałam na tyłku,na szczęście mam tylko dupsko obite.Maciejkaa czasem jest taki materiał że po praniu można mokre zawiesić i nie trzeba prasować,mam nadzieję że moje takie są dopiero je kupiłam więc po pierwszym praniu się okaże.Agata pochwal się tapetą jak już wybierzesz.Dolaresr ja małej przemywałam Octaniseptem tak mi polecili w szpitalu i nie było problemów z pępusiem,ale nie odważyłabym się niczym nie przemywać.

I ja się witam!!!

Od kilku dni szukałam telefonu dla siebie (bo w starym szybka mi już drugi raz pękła i wyświetlacz miałam zalany zmywaczem do paznokci) i chyba w końcu znalazłam - Samsunga Galaxy s3 mini? czy któraś z Was ma go może?

co do pepka, to ja też psikałam osceniseptem, ale na koniec się wkurzyłam i kupiłam gaziki Leko i dopiero po nich odpadł - w 9 dobie.

M.Lena kciuki za Twoją szyjkę i mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Agata_K super, że u mamy wszystko w porządku

Jagoda jak ja Ci zazdroszczę skompletowanej wyprawki.

Franek dobrze, że nic się nie stało.

Dzień dobry

Więc wczoraj byłam w Lidlu i co wszystko wykupione, więc niestety nie udało się stanika do karmienia zakupić, za to kupiliśmy jedno opakowanie pieluch w Biedronce. Ja za pranie i prasowanie dziecięcych ciuszków chce się brać po długim weekendzie. Poza tym siedzę z watami w uszach bo przeziębienie mnie już nie męczy ale za to gardło boli i zaczyna na uszy przechodzić. A i powiem Wam, że co idę na zajęcia do szkoły rodzenia to mam coraz mniejszą ochotę rodzić:-)

witam się i ja,

piję kawusię i wcinam wafle u znajomej :)

Franek u mnie też leje od rana i ciesze się bo nie będę musiała z wężem latać i podlewać z obu stron domu haha
co do obitego dupska to niezły siniak z tego będzie ;-)
Marzycielka zdrówka :) a co spowodowało konkretnie że masz coraz mniejszą ochotę rodzić?
M. Lena kciukasy :-)

Madziasek no my niedaleko siebie mieszkamy więc ta sama chmura hehe.Kurde brzuch mnie boli jak na okres a raczej w prawym boku i do tego prawa noga boli.Nie lubię takich bóli bo nie wiem czy to coś złego czy raczej normalny ból.Idę wziąć nospę i się położyć bo boli coraz mocniej...

Od kilku dni szukałam telefonu dla siebie (bo w starym szybka mi już drugi raz pękła i wyświetlacz miałam zalany zmywaczem do paznokci) i chyba w końcu znalazłam - Samsunga Galaxy s3 mini? czy któraś z Was ma go może?.

Moja siostra ma i to jest super telefonik - wyświetlacz duży, ładnie np filmy chodzą, więc procesor musi mieć dobry. Poza tym nie jest wielgachny, ani ciężki, więc dość poręczny.

W Krk również pogoda pod psem. Jak pomyślę, że za tydzień i 2 dni jadę na mazury i ma tak lać, to aż mi się włoski na ręce jeżą;-) Na szczęście ryby można łowić w każdych warunkach, co mnie cieszy. Muszę tylko nabyć kalosze i pelerynę i gotowe!:-)

Franiu, tapety wybrane, pokażę, jak już na ścianie będą, bo wtedy pewnie dopiero efekt będzie. Ogólnie pokój marynarski z kołami ratunkowymi na ścianie, ramkami z łódeczkami i innymi elementami marynistycznymi;-)

MadziaSek, aleś mi pomysł podsunęła! Mam juto imprezkę z przyjaciółmi z okazji finału ligi mistrzów (klasyk:-)) i coś chciałam przygotować - dzięki Tobie przypomniałam sobie o pischingerze i zrobię! W niedzielę wpadają inni znajomi na podwieczorek, więc zrobię go więcej i za jednym zamachem będę miała dwie imprezki z głowy;-)

Biorę się za pazury, bo mam już takie odrosty, że patrzeć nie mogę na nie (a są krwisto czerwone). Później prasowanie:dry:

franekkimono, mnie tak dzisiaj w nocy brzuch bolal z prawej strony i tez nie wiem co to:eek:

u mnie pogoda w miare, tylko spac się chce cisnienie jakies nie takie...

trzymajcie kciuki dzis o 17:40 moja wizyta w koncuuu:-)

reklama
Do góry