Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja jeszcze nie mam rozłożnego łóżeczka. Zrobiliśmy remont sypialni, rozłożyliśmy komodę i układam w niej po kolei prane ciuszki także może też już rozłożymy .. mam turystyczne po synku.
Maciejka malenstwo nie bedzie mialo osobnego pokoju,
otoz w pokoju w ktorym zawsze spalismy i mamy wszystkie nasze rzeczy trzeba sciany odswiezyc i podloge zmienic, zawsze spalismy na materacu na podlodze ale go wywalilismy bo cos sie z nim zaczelo dziac i przenieslismy sie do duzego pokoju w zime pod kominek by bylo mi cieplej, musimy jeszcze nowe lozko kupic i po remoncie przenosimy sie do swojego pokoju w ktorym bedzie rowniez Babelek
Wcześnie porozkładałyście te łóżeczka, ja rozłożę w sierpniu aby je wyczyścić, ale potem złożę i D rozłoży jak będę w szpitalu, czyli pod koniec sierpnia. Wtedy też tak zrobiliśmy.
quince jak dla mnie za pstrokate , nie podoba mi się, ale najważniejsze aby tobie się podobało.
U mnie łóżeczko zostało od razu rozpakowane i poskładane (mama prasowała ciuszki, a tata tez koniecznie chciał się wykazać). Też trochę dlatego żeby "odśmierdziały" się zapachy fabryczne. Poza tym bardzo mi się podoba i cieszy oko (wybrałam z Klupsia http://www.smerfland.pl/zdjecia/9173_max.jpg). Mała będzie na początku spała z nami w sypialni w koszu mojżesza, ale pokoik osobny chcę w całości zrobić przed rozwiązaniem.
Witajcie
Mialam bardzo zapracowany weekend. Najpierw w piatek urodzinki:-), USG - maly wazy juz cos ok 1kg, takze rosnie jak na drozdzach. W sobote malowanie, a wczoraj kompletowalismy reszte mebli do pokoju naszej kruszynki, wiec jedna rzecz do przodu.
Od piatku bardzo bola mnie plecy przy pracy, nie w odcinku krzyzowym, ale w piersiowym, bo brzuch przeszkadza mi troche i musze przyjmowac dziwne pozycje. Zastanawiam sie nawet nad chorobowym, albo zmniejszeniem godzin, ale zobaczymy, w przyszlym tyg mam wizyte u poloznej, wiec zagadne, o ile wytrzymam:-)