• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

reklama
Saguaro gratuluje zakupów, postaraj się odgonić ten pesymistyczny nastrój. To normalne każda z nas boi się porodu, ja najwięcej boje się bólu i tego, że mogę się dziwnie zachowywać.

Quincy super, że tak dobrze Ci poszło, kciuki za pozostałe zaliczenia. Gratuluje zakupów.

Co do wirusa ja nic nie słyszałam.

Ja czekam na kuriera i mam nadzieję, że nie przyjedzie pomiędzy 13.30 a 14.30 bo muszę jechać na kolejne spotkanie z dentystą. Dzwoniłam do firmy kurierskiej i niby przekażą kurierowi i mam nadzieje, że faktycznie tak będzie. Dziś się wzięłam za prasowanie i jestem przerażona bo to niestety potrwa.

taka.j - ja jestem z centralnej polski - łódzkie konkretniej i tutaj szaleje, podobno juz od kilku dni, ja dziś dopiero usłyszałam, więc dałam wam cynk, w naszym stanie trzeba uważać na wszystko.;)

Czesc dziewczyny,

Quincy u mnie nic nie krazy, jak narazie to tylko pierunskie burze heh
gratuluje zakupow ;-)

Ewelinka to z ktorego miasta pochodzisz na podkarpaciu?

Marzycielka powodzenia u stomatologa ;-)

Saguaro damy rade na porodowce i mimo bolu wszystko zniesiemy :-D

co do oksytocyny, mozna odmowic bo to sztuczne wywolywanie, a prawie kazdej go podaja by wszystko przyspieszyc, moje siostry mimo ze mialy czeste skurcze i tak dostaly oksytocyne i byly naciete nawet nie wiedzac o tym, tak informuja co robia!

Maciejkaa - i co z maleństwem tej koleżanki? w jakim jest stanie i czy ma/bedzie mialo jakies poważne problemy zdrowotne?
A koleżanka miała jakieś "symptomy", że urodzi wcześniej, czy nagle, bez zapowiedzi ją złapało ?

Maciejka tydzien na paczke to strasznie dlugo....
jak zdrowko?
a kolezanka to ciaze miala zagrozona? Moja siostra jest w 40 tygodniu, termin ma na sobote, to bedzie moj drugi chrzesniak :-D pierwszy ma juz 7 lat

Maciejkaa - i co z maleństwem tej koleżanki? w jakim jest stanie i czy ma/bedzie mialo jakies poważne problemy zdrowotne?
A koleżanka miała jakieś "symptomy", że urodzi wcześniej, czy nagle, bez zapowiedzi ją złapało ?

Maluszek ur się z waga 1800g. Jest zdrowy i lekarz ocenił jako silnego i dużego wcześniaka.
Miała tylko twardnienia brzucha i nagle rano jej wody odeszły :szok:

reklama
Maciejka tydzien na paczke to strasznie dlugo....
jak zdrowko?
a kolezanka to ciaze miala zagrozona? Moja siostra jest w 40 tygodniu, termin ma na sobote, to bedzie moj drugi chrzesniak :-D pierwszy ma juz 7 lat
No wiem ze długo. Nie podoba mi się to. A babka nie odbiera tel wr!

Moje zdrowie bez zmian. Zatoki zawalone. Aczkolwiek czuje już dziś smaki i zapachy :-D

Nie miała zagrożonej ciąży ..

O to pewnie na dniach siostra urodzi ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry