• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Quincy tak jak mówisz, dla dziecka wiadomo, że na pewno aczkolwiek mam nadzieję, że nie będzie oxy bo opowieści są koszmarne. Jeszcze te 3 tygodnie wytrzymasz, to już w sumie nieco ponad 20 dni więc nie tak dużo!!
Ja to dopiero kończę 30 tydzień więc jeszcze trochę przede mną :)

reklama
No, musze dac rade, nie widze innej opcji ;) Mimo wszystko chodzę po nauczycielach i przekładam egzaminy na dni powszednie - poniedziałek-piątek - żeby wszystko wcześniej zaliczyć, tak profilaktycznie.

30 tydzień to juz 3/4 z głowy. Skoro masz synka z 36 tc to może i tym razem szybciej urodzisz ;) Oby tylko nie za wcześnie, ale już prawie jesteś na "bezpiecznym gruncie", z kazdym dniem nasze maluchy maja wieksze szanse ;)

Witam dziewczyny ! :-)
U mnie weekend z ładną pogodą, chociaż strasznie duszno.. ale dzisiaj znowu deszcz..:-(

Maciejka, dużo zdrówka ;-)

Kamu, niezła historia.. ja od początku ciąży mam praktycznie codziennie katar i kicham non stop także mam nadzieję, że mi się takie coś nie przydarzy :-p Współczuje bólu.. oby to nie było nic poważnego i szybko przeszło !!
Saguaro, ja też boję się porodu ale musimy być dobrej myśli :-) mój Kubuś też będzie jeździł w fioletowo czarnym wózku :-D

Quincy, gratuluje zdanych egzaminów !!:-)

Dziewczynki dziękuję za wsparcie :) Im bliżej porodu tym bardziej zaczynam się wczuwać :(
Taka j. dzięki za miłe słowa :)

Quincy również dziękuję i życzę powodzenia na egzamiach! Dasz radę :) Ja wózek kupiłam JEDO classic line.

Basia89 może mamy takie same wózki?? :) Dla Kubusiów :)

Nie dziękuję, żeby nie zapeszać kolejnych ;) Jutro idę przełożyć egzaminy na ciut wcześniej.

Btw. - dziewczyny, słyszałyście o tym wirusie który ponoć aktualnie krąży ? ;/ Ostra biegunka, wymioty, coś jak jelitówka - dla nas, ciężarówek cholernie niebezpieczne ze względu na same objawy - uważajcie na siebie !

To pewnie ta słynna jelitówka. Ale to prawda, że musimy być czujne. Dla nas to niebezpieczne. Duże odwodnienie i szybkie ruchy jelit nie idą w parze z ciążą :-(

Moja ciotka właśnie wylądowała z tym w szpitalu. Przez 4 h zdazyla sie konkretnie odwodnić. U nas to pewnie potraktowaliby jako zatrucie ciazowe i cesarke by robili..

Dlatego dziewczynki - uważać na siebie, no i na swoje rodzinki również, bo paskudztwo zaraźliwe, a naprawde nikomu nie życzę takiej wirusówki, zwłaszcza w ciąży.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry