• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2013

Quincy sa przypadki ze waskie dziewczyny rodza naturalnie, wiec narazie nie ma co sobie glowy tym zaprzatac i byc dobrej mysli ze urodzi sie w terminie :-D
ja cesarki tez bym nie chciala ale roznie moze byc, nie chodzi mi o ciecie ale o znieczulenie po ktorym trzeba lezec i ten wstretny cewnik, bo bardzo zle go wspominam!

reklama
Witam Was dziewczyny:-)
Ja miałam bardzo aktywny weekend. Wczoraj od rana sprzątanie, popołudniu IKEA, a później grill i zostaliśmy na noc u siostry.. Dziś znowu od rana w kuchni bo zaprosiliśmy siostrę na obiad,a popołudniu przyszli teściowie na kawę.. :-) Teraz mąż pojechał na ostatni egzamin przed magisterką, a ja wreszcie rozłożyłam się na kanapie i chyba do końca dnia z niej nie zejdę :-D

Doriq, komodę kupiłam MALM białą. Miała być z 4 szufladami ale niestety jak na złość nie było, więc kupiliśmy z trzema..

Quincy, nie stresuj się na zapas :-) najważniejsze, że córeczka zdrowa, a i pewnie w terminie się pięknie urodzi ;-) może jej wczoraj nie czułaś przez ogrom przygotowań urodzinowych itd.. ja jak jestem bardzo zajęta i cały czas coś robię to też nie czuję synka, dopiero jak się położę to zaczyna się ruszać :tak: ruch podobno usypia nasze maluchy :-) Co do wąskich bioder to moja kuzynka jest strasznie chuda.. przy wzroście 173cm ma chyba 50kg, a rodziła dwie córki naturalnie i bez problemów. Obie miały przeszło 3kg;-)

Doriq, zazdroszczę Ci.. ja to jakoś nie potrafię się odważyć założyć strój kąpielowy .. wyglądam już jak wieloryb, a do tego nowe rozstępy mam na biodrach i cellulit .. ehh.. po porodzie muszę ostro się za siebie wziąć !!

W ogóle pomóżcie !! wcześniej nie miałam zgagi, a teraz zaczyna mnie strasznie męczyć :-( czy mogę sobie pomóc ? Wiem, że migdały pomagają, ale niestety w domu brak..

All me, jeszcze troszkę !! musimy dać radę !! najgorsze te upały przed nami ..

all-me ja tez juz jestem zmeczona ciążą, a szczegolnie w takie upalne dni. juz bym chciala urodzic...

basia, mi na zgage pomaga szklanka mleka

quincy, ja tez jestem pewna ze urodze szybciej, nawet wszyscy mi to mowia, ale z reguly jak sie tak mysli, to sie ta ciaze przenosi:-D:-D bedzie dobrze;-)

dziewczyny, co sadzie o imieniu Idalia??

Basia na zgagę spróbuj też miętę, mnie troche pomagało ale przy takiej niewielkiej zgadze w poprzedniej ciąży, natomiast jak już miałam taką większą to po prostu brałam rennie czy jak to się pisze bo można brać w ciąży.

Odebrałam dzisiaj wylicytowany przeze mnie fotelik dla dziecka do auta, bardzo dobry stan a kosztował mnie 1 złoty!!

Jagoda, bardzo oryginalne imię..;-) zdrobniale będzie Ida ?, czy to już całkowicie inne imię ?

Taka j., spróbuję tej mięty.. oby pomogło .. Super zakup ! że tak komuś się opłaca sprzedawać za 1zł haha:-D

reklama
Quincy, to nie szerokość bioder decyduje..ale szerokość kanału rodnego...można być mega wąskim i urodzić dużego bobaska:-) Jagoda, ​tak jak piszesz... często można przenosić, a swoją drogą chyba wszystkie już jesteśmy zmęczone...:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry