reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Quincy sa przypadki ze waskie dziewczyny rodza naturalnie, wiec narazie nie ma co sobie glowy tym zaprzatac i byc dobrej mysli ze urodzi sie w terminie :-D
ja cesarki tez bym nie chciala ale roznie moze byc, nie chodzi mi o ciecie ale o znieczulenie po ktorym trzeba lezec i ten wstretny cewnik, bo bardzo zle go wspominam!

reklama
Wlasnie wrocilam z basenu i musze stwierdzic, ze aktywnosc fizyczna wplywa rewelacyjnie na moje samopoczucie:-)
Teraz wstawie tylko obiad i moge sie powylegiwac:-)

Dziewczyny a ja juz bardzo chcialabym aby byl termin porodu...chociaz samego porodu bardzo sie boje.
Juz jestem zmeczona chodzeniem w dwupaku...:/ .....

Witam Was dziewczyny:-)
Ja miałam bardzo aktywny weekend. Wczoraj od rana sprzątanie, popołudniu IKEA, a później grill i zostaliśmy na noc u siostry.. Dziś znowu od rana w kuchni bo zaprosiliśmy siostrę na obiad,a popołudniu przyszli teściowie na kawę.. :-) Teraz mąż pojechał na ostatni egzamin przed magisterką, a ja wreszcie rozłożyłam się na kanapie i chyba do końca dnia z niej nie zejdę :-D

Doriq, komodę kupiłam MALM białą. Miała być z 4 szufladami ale niestety jak na złość nie było, więc kupiliśmy z trzema..

Quincy, nie stresuj się na zapas :-) najważniejsze, że córeczka zdrowa, a i pewnie w terminie się pięknie urodzi ;-) może jej wczoraj nie czułaś przez ogrom przygotowań urodzinowych itd.. ja jak jestem bardzo zajęta i cały czas coś robię to też nie czuję synka, dopiero jak się położę to zaczyna się ruszać :tak: ruch podobno usypia nasze maluchy :-) Co do wąskich bioder to moja kuzynka jest strasznie chuda.. przy wzroście 173cm ma chyba 50kg, a rodziła dwie córki naturalnie i bez problemów. Obie miały przeszło 3kg;-)

Doriq, zazdroszczę Ci.. ja to jakoś nie potrafię się odważyć założyć strój kąpielowy .. wyglądam już jak wieloryb, a do tego nowe rozstępy mam na biodrach i cellulit .. ehh.. po porodzie muszę ostro się za siebie wziąć !!

W ogóle pomóżcie !! wcześniej nie miałam zgagi, a teraz zaczyna mnie strasznie męczyć :-( czy mogę sobie pomóc ? Wiem, że migdały pomagają, ale niestety w domu brak..

All me, jeszcze troszkę !! musimy dać radę !! najgorsze te upały przed nami ..

all-me ja tez juz jestem zmeczona ciążą, a szczegolnie w takie upalne dni. juz bym chciala urodzic...

basia, mi na zgage pomaga szklanka mleka

quincy, ja tez jestem pewna ze urodze szybciej, nawet wszyscy mi to mowia, ale z reguly jak sie tak mysli, to sie ta ciaze przenosi:-D:-D bedzie dobrze;-)

dziewczyny, co sadzie o imieniu Idalia??

Basia na zgagę spróbuj też miętę, mnie troche pomagało ale przy takiej niewielkiej zgadze w poprzedniej ciąży, natomiast jak już miałam taką większą to po prostu brałam rennie czy jak to się pisze bo można brać w ciąży.

Odebrałam dzisiaj wylicytowany przeze mnie fotelik dla dziecka do auta, bardzo dobry stan a kosztował mnie 1 złoty!!

Jagoda, bardzo oryginalne imię..;-) zdrobniale będzie Ida ?, czy to już całkowicie inne imię ?

Taka j., spróbuję tej mięty.. oby pomogło .. Super zakup ! że tak komuś się opłaca sprzedawać za 1zł haha:-D

reklama
Quincy, to nie szerokość bioder decyduje..ale szerokość kanału rodnego...można być mega wąskim i urodzić dużego bobaska:-) Jagoda, ​tak jak piszesz... często można przenosić, a swoją drogą chyba wszystkie już jesteśmy zmęczone...:-)

Do góry