reklama
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Quincy koniecznie! Trzymam kciuki mocno
Tak w ogóle to wczoraj pojechałam razem z mężem na targi motoryzacyjne bo jego kolega nie mógł, fajnie nawet było, pooglądaliśmy, porobiliśmy jakieś fotki, w sumie pochodziliśmy 2 godzinki więc długo nie byliśmy ale też wszystko w sumie obejrzeliśmy. No i tam właśnie razem z mężem zapisaliśmy się jako potencjalni dawcy szpiku, bo była tam taka akcja. Podszedł do nas gość i pyta czy chcemy uratować komuś życie, my, że tak więc nam zaproponował, zapisaliśmy się. Ja musiałam tylko podać potencjalną datę porodu, żeby wiedzieli, że nie mogą do mnie dzwonić za miesiąc czy tydzień. Już dawno chciałam to zrobić ale nie wiedziałam jak się do tego zabrać no i teraz jestem zapisana
Tak w ogóle to wczoraj pojechałam razem z mężem na targi motoryzacyjne bo jego kolega nie mógł, fajnie nawet było, pooglądaliśmy, porobiliśmy jakieś fotki, w sumie pochodziliśmy 2 godzinki więc długo nie byliśmy ale też wszystko w sumie obejrzeliśmy. No i tam właśnie razem z mężem zapisaliśmy się jako potencjalni dawcy szpiku, bo była tam taka akcja. Podszedł do nas gość i pyta czy chcemy uratować komuś życie, my, że tak więc nam zaproponował, zapisaliśmy się. Ja musiałam tylko podać potencjalną datę porodu, żeby wiedzieli, że nie mogą do mnie dzwonić za miesiąc czy tydzień. Już dawno chciałam to zrobić ale nie wiedziałam jak się do tego zabrać no i teraz jestem zapisana
dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i egzaminy 
U mnie duchota i upał. Jak już teraz jest tak gorąco to co to będzie potem. Dobrze że już z mężowym rozłożyliśmy sobie nasz wielki basen to można będzie się ochłodzić. Już wczoraj żeśmy pierwsze podejście do kąpieli w basenie zrobili. Jak w piątek pod wieczór nalaliśmy wody to miała tylko 14stopni. A wczoraj już piękne 25
tylko z wejściem do wody muszę poczekać aż mąż z pracy wróci bo się boję że jak wejdę to wyjść nie będę umiała. A dodatkowo jakoś się boje na takie słońce do wody wchodzić że mnie spiecze 
U mnie duchota i upał. Jak już teraz jest tak gorąco to co to będzie potem. Dobrze że już z mężowym rozłożyliśmy sobie nasz wielki basen to można będzie się ochłodzić. Już wczoraj żeśmy pierwsze podejście do kąpieli w basenie zrobili. Jak w piątek pod wieczór nalaliśmy wody to miała tylko 14stopni. A wczoraj już piękne 25
Taka j., to super, że się zdecydowaliście :-) ja muszę kiedyś też o tym pomyśleć..
Żabila, ale Ci zazdroszczę !! też bym tak chciała.. ale niestety mieszkam w bloku a działki też nie mamy także o basenie mogę pomarzyć :-(
Żabila, ale Ci zazdroszczę !! też bym tak chciała.. ale niestety mieszkam w bloku a działki też nie mamy także o basenie mogę pomarzyć :-(
My mamy ten plus ze posiadamy dość duży ogród i jet gdzie postawić taki basen. Osobiście nie wyobrażam sobie mieszkać w bloku, bez kawałka swojego podwórka, ogródka itd. Bym się udusiła, ale to przez to ze ja na wsi wychowana i zawsze duuuzo miejsca miałam, to było by mi ciężko sie do ciasnoty przyzwyczaić
a co do oddania szpiku to super sprawa ale chyba bym sie bała oddać. póki co to krew oddaję regularnie to może i do szpiku kiedyś dojdę
a co do oddania szpiku to super sprawa ale chyba bym sie bała oddać. póki co to krew oddaję regularnie to może i do szpiku kiedyś dojdę
Taka j., to faktycznie.. najgorsze co może być to patrzeć na to jak cierpią dzieci..:-(
Żabila, ja od urodzenia w bloku mieszkam.. ale chętnie przeprowadziłabym się do domku z ogródkiem:-) moje ciche marzenie na przyszłość :-)
Ja uciekam do przychodni po odbiór wyników z badań.. aż się boję
Trzymajcie kciuki;-)
Żabila, ja od urodzenia w bloku mieszkam.. ale chętnie przeprowadziłabym się do domku z ogródkiem:-) moje ciche marzenie na przyszłość :-)
Ja uciekam do przychodni po odbiór wyników z badań.. aż się boję
Trzymajcie kciuki;-)reklama
Maciejkaa
Fanka BB :)
Hej :*
Ale upał !! A my z brzuchami ! Fajnieby było już sobie z dzidzią spacerować we wózku :*
Mnie dretwieją ręce strasznie zwłaszcza prawa i puchna dłonie i stopy :-(
Quincy - spokojnie. Donosisz :* w 32tyg dziecko potrafi samo oddychać już
Taka j - szlachetny gest ze szpikiem
Zabila - ale Ci dobrze z tym basenem ..
Basia - ja też w bloku i tylko balkon mnie ratuje :/
Ale upał !! A my z brzuchami ! Fajnieby było już sobie z dzidzią spacerować we wózku :*
Mnie dretwieją ręce strasznie zwłaszcza prawa i puchna dłonie i stopy :-(
Quincy - spokojnie. Donosisz :* w 32tyg dziecko potrafi samo oddychać już
Taka j - szlachetny gest ze szpikiem
Zabila - ale Ci dobrze z tym basenem ..
Basia - ja też w bloku i tylko balkon mnie ratuje :/