reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Hejka, oj ja tez uwielbiam ciucholandy, choc ostatnio wchodze tylko do jednego dzieciecego, bo tam ladnie wszystko wisi rozmiarami i szybko cos potrafie wyhaczyc. Na szukanie dla siebie czasu brak, bo gosia w wozku nie chce siedziec w sklepie dluzej.

Taka j na czym byliscie??

Ja ogarnelam chate, nawet podlogi pomylam, dzieki starszakowi, ktory sie bawil z mala, nieoceniona jest jego pomoc :-)

reklama
Grinula na jak wytresować smoka 2 w 3d, generalnie nie lubię bajek ale ktoś z dzieckiem musi do tego kina jechać :) My robimy grilla tylko i to razem, jako, że jeden urodził się piątego a drugi urodził się ósmego to będą obchodzili urodzinki razem i chyba zawsze będę grilla robić co by nie było wiele przygotowań.

Grinula moim zdaniem to najszybciej i chyba tak samo cenowo wychodzi, mamy fajne miejsce gdzie kupujemy bardzo dobre mięsko za fajną cenę także nie ma opcji, żeby było inaczej, nawet w przypadku deszczu mamy spoko zadaszenie, ostatnio w deszczu grilowaliśmy i było spoko. Ja się bardzo cieszę z tego terminu, że mam dwie imprezy w jeden dzień, a najlepsze, że my z mężem też mamy obok siebie urodziny więc też mamy jedną imprezę :)

A gdzie sie wszystkie podzialy??
Taka j gadamy ostatnio ze soba:-D Moj starszak tez smoki lubi :)

Poopalalam sie dzis..myslalam, ze to bedzie trudne z malym smrodkiem, ale smrodek byl grzeczny i siedzial przy namiociku w cieniu i dal mamie odpoczac uf :) jutro jeszcze sie podpieke, bo uwielbiam sie opalac i w ogole goraco lubie:-)
a teraz wareczke radlera otworzylam, mam jeszcze zmywanie, ale przysiadlam na chwilke na łyka ;)

Czesc,

Maly wczoraj w dzien pospal 4 godzinki (9-10, 13-16) chyba
pogoda go wykonczyla, zrobilismy sobie wycieczke do prababci malego, siedzial grzecznie u niej na kolanach i sobie gadal :-D
Miki wcina czarna porzeczke i robi po niej tak luzna kupe,ze jestem w szoku haha
Juz nie usypiam go w wozku tylko sam zasypia w dzien na lozku!!!

Dzisiaj bedziemy sie chlapac w baseniku! Nad morze nie pojedziemy bo starszak siostry ma angine.

Grinula tez uwielbiam sie opalac ale sie ograniczam i nogi niestety blade. Postaram sie je opalic, ale z ciekawym swiata Mikim bedzie to ciezkie, bo wszedzie wejdzie ;-)

Milej niedzieli!

Mój właśnie wstał po wariacjach w basenie, potem znowu pójdziemy pewnie. Ogólnie to gorąc straszny jest. Ja już teraz nie przepadam za opalaniem, kiedyś lubiłam, z wakacji czekoladkowa wracałam ale teraz to mi już jakoś nie zależy. I tak nie mam jakiejś bardzo jasnej karnacji więc nie potrzebuję. Choć latając potem za małym to chyba się tego nie uniknie nawet.

Hej dziewczyny,

Jakies tu pustki, dzisiaj byliśmy nad wodą razem z babcią mały sie wyhasał i teraz padł.Też lubię się opalac i być czekoladka ale jakoś teraz przy mały nie zawsze to się udaje :-) Co do urodzin jeszcze nie mamy pomysłu, mamy trochę czasu, Tymcio jest z końca sierpnia.
Madziasek super że mały tak ładnie zasypia, też się za to zabieram i jakoś zabrac nie moge, ale czas najwyższy.
jutro idę do naczyniowa z moim usg ciekawe co dalej.
miłego wieczorka

reklama
Aga może fajnie pośpi jak się tak wyszalał :) Daj potem znać co Ci lekarz powiedział.

Ja się teraz relaksuję z winkiem ale muszę się jeszcze wykąpać zanim padnę.

Do góry