Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
MożnaDziewczyny, czy No-spe mozna brac tez w pierwszym trymestrze? Nie spytalam sie podczas wizyty u mojego lekarza w Polsce, a tu gdzie mieszkam zapewne takiego leku nie znaja.

Ostatni dzień leniu...je. A jutro do pracy.Dobrze że to piątek, w piątki zawsze u nas trochę się zwalnia tempo. Rano byłam upuścić "złej krwi", bo 6 mam wizytę i później nie będę miała czasu badań zrobić, a wyjście z domu bez śniadania.. czy wy też tak macie? Jak wracałam to myślałam że nie dojdę, taka głodna byłam że aż mi słabo było...
I normalnie wystaje mi już brzuszek!!Już widać że to ciąża, bo nawet jak usiadłam, to tak fajnie sterczał, a nie rozlewał się czy chował. Super!
Miłego dzionka ciężaróweczki
Zapytaj lekarza o substancję aktywną dotraverine hydrochloride, pewnie jest pod inną nazwą, bo to żadna polska specjalność ;-) jest jeszcze kilka innych leków rozkurczających. Ja nie mogę brać no-spy bo od razu odpływam, tak mnie rozkurcza że nie mogę się podnieść.Dziewczyny, czy No-spe mozna brac tez w pierwszym trymestrze? Nie spytalam sie podczas wizyty u mojego lekarza w Polsce, a tu gdzie mieszkam zapewne takiego leku nie znaja.
tez tak macie. Rano byłam upuścić "złej krwi", bo 6 mam wizytę i później nie będę miała czasu badań zrobić, a wyjście z domu bez śniadania.. czy wy też tak macie? Jak wracałam to myślałam że nie dojdę, taka głodna byłam że aż mi słabo było...![]()
dlatego ostatnim razem wzięłam sobie bułeczkę, żeby od razu zjeść jakby mi ssanie zyc juz nie dawało... na szęście na miejscu tej bułeczki nie zjadlam, bo dalam radę wytrzymać...ale nawet pielęgniarka kazała mi koniecznie usiąść pod gabinetem i zjeść ją
ale ja niedobra jestem i nie posłuchalam tylko od razu do pracy wróciłam;-) W kazdym razie na takie "wyjścia" proponuje zabrac ze sobą jakąś przegryzkę

Ja biorę leki, po których przez 30 minut jeszcze jeść nie można, a krew muszę pobierać przed wzięciem leku. Ale na razie jestem twarda i jeszcze nie padłam chociaż ostatnio poprosiłam męża żeby mnie zawiózł na wszelki wypadek