Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lewan - jak radzisz sobie z tym męczącym sportem tzw. leżakowaniem w pozycji horyzontalnej ??? Mi czasami nerwy puszczają, przed ciążą byłam bardzo aktywna bardzo dużo ćwiczyłam i leżenie mnie troszkę męczy - zrobię wszystko dla dzidziusia ale tak chciałabym być bardziej aktywna. U Ciebie co jest przyczyną, że musisz prowadzić spokojny tryb życia??Co do badania to nieraz miałam robione USG dopochwowe i nigdy nikt mnie tak nie badał istna sadystka od takich lekarzy z daleka!!!! Nawet przez brzuch jak mnie badała to z taką siłą, że płakać mi się chciało - ostatnio jak byłam na USG genetycznym to nawet nie czułam jak mnie badał ale to była prywatna wizyta a teraz NFZ.
ja sie polowkowego już doczekać nie mogę, a to dopiero 25 marca ehhhmaż idzieLoleczka - mąż idzie z Tobą na USG 4D??? Ja pójdę w 21 tygodniuTo dopiero za 4 tygodnie buuuu
![]()
Pewnie tak, ostatnio na zwykłym usg sie wzruszył i potem przezywal i wszystkim się wokoło chwaliłLoleczka powodzenia jutro na 4D, a mąż to będzie pewnie wniebowzięty, tak nie chciał iść, a będzie pewnie zadowolonyja sie polowkowego już doczekać nie mogę, a to dopiero 25 marca ehhh

Lewan - wyrzuć takie głupie gazety jak najszybciej. Teksty, że ciąża to stan wspaniałości, przyjemności, w której kobieta promienieje (taaa! chyba jak jej się cera przetłuszcza) piszą na pewno faceci i to tacy, którzy żon nie mają!