reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

A byłaś z nimi u lekarza ?
Ja też obstawiłam wirus i chciałam poprzestać tylko na syropie przeciwgorączkowym ale pomyślałam o tym gardle ze często nie boli a robi się stan zapalny no i zgadłam :sorry2:
ja nie wystawiam bo plamy mi na twarzy wyjdą i będę wygladac jak idź i nie wracaj hehe

reklama
Iza - koniecznie daj znać , bo własnie zachorowałam na Twj wózek - granatowy w kropeczki.
Mam tylko nadzieję,że nie jest ciężki i dobrze się zgłąda. Ja zbyt pokaźnych gabarytów nie jestem i potrzebuję raczej jakiegoś zgrabnego wóżka.
Ale ten jest pięęękny :)
no wlasnie pisałam już ze te kropeczki to ńiestety łezki, tez ładne, ale kropeczki ładniejsze :) powiem ci ze ten bartatina, alu plus (na paskach jak wózki 20 lat temu, a nie na wahaczach) prowadzi sie leciutko jak piórko hehe, a ze elegance (14calowe koła pompowane) gondola jest w miarę wysoko, nie muszę sie pochylac bardzo do dziecka (mam 165cm)- w dodatku z czarnym stelazem- jest matowy- wyglada naprawde bardzo elegancko :)

Iza a kupujesz ten jedo bartatina? Z fotelikiem czy bez? Na allegro te wozki widzialam bez fotelika ok 1300 zl a z fotelikiem tym jedo w granicach 1700 zl, ale nie wiem czy jeszcze jakies dodatki byly bo sie nie zaglebialam ;)

Nie byłam przekonana na Allegro, za duży wydatek jak na sklep internetowy i chyba troche sie boje ze dziś sklep istnieje a jutro moze już przestać..

Kupiłam/zamowilam :) bez fotelika ale z adapterami do maxi cosi, bo my i tak nie mamy auta a jak już kupimy moze na jesieni/w zimę) to sie kupi jakiś używany za 50€ :) z fotelikiem jedo jakoś trzeba dodać 250-300zl

Ja się opalałam i nie mam przebarwień a rzeczywiście czuję się i wyglądam o niebo lepiej! :-) ale nie namawiam nikogo żeby potem nie było, że Wam wyjdą plamy :sorry2:

Tośka, Maciejka - trzymajcie sie z chłopcami! zdrówka życzę!
Izka V - fajnie, że zamówiłaś juz wózek! ja muszę pogonić trochę męża żebyśmy też już się wzięli na wyprawkę! ;-)

Ostatnia edycja:
My2013 ja kwas foliowy brałam do końca 1 trymestru.

Maciejkaa zdrówka dla malucha życzę.

Toska zdrówka życzę i super, że na wizycie wszystko ok.

My już po widzeniu :-) z maluchem wszystko ok, opis na odpowiednim wątku.

A ja znowu sama mąż właśnie jedzie do Płocka

Fibi ja bym pewnie troche poczekala ale korzystam z polskich cen! Także bez stresu, aczkolwiek jak pisałam niektóre firmy każą czekać 4-5tyg na realizacje zamówienia...wiec tez zeby nie było problemu lepiej sie zorientować w terenie :)))

A i wszystkim polecam MAMA i TATA sklep w starych babicach, super miłe dziewczyny pracują i jest suuuuper tanio. Przebily Marywilska jeśli chodzi o smoczki, butelki, art higieniczne i wydają sie szczere bo często mi proponowaly tańsze rozwiązania :) niestety mały wybór pampersow- chyba jedyny minus, ubranek w bród, ale ceny jak na Allegro :)) napewno jeszcze tam wrócę jeszcze przed wyjazdem bo muszę przeanalizować listę, jak dobrze pójdzie do majowki skompletuje mu caaaaaala wyprawke ^^

My rowniez po wizycie, opis w odpowiednim watku :-D

My2013 ja kwas foliowy dalej biore, jest w zestawie witamin ktore lykam :-D

Zdrowka dla chorujacych i ich pociech ;-)

Dzisiaj troszke sie poopalalam i dalej bede codziennie na 20 min sie wystawiac na slonce, nie mam zadnych plam i przebarwien, od razu lepiej sie po tym czuje :-D

Zaczarowana - tak, o tej samej ;-) jakoś umknął mi Twój post ;-)

To i ja zabrałam się za zakupy wyprawkowe :-) Zaczynam od ubranek, bo to spokojnie mogę robić bez wiedzy i udziału męża :-p

W pierwszej ciąży się nie opalałam ale nie unikałam też zupełnie słońca, jak wiedziałam, że spędzę na nim więcej czasu to smarowałam się kremem z filtrem. I żyję :-p Teraz też nie wyobrażam sobie siedzieć cały czas w cieniu, bo tak jak Toska - od razu lepiej się czuję jak złapię trochę słońca ;-) Ale o opaleniźnie w tym roku mogę zapomnieć, bo mam taką cerę, że potrzebuję duuuużo czasu na słońcu, żeby była mniej blada ;-)

Iza - bo pampersy to chyba w ogóle lepiej kupować na promocjach w supermarketach niż w takich sklepach ;-) Chociaż mogę się mylić ;-)

łooo Iza to zaszalałas :-) ja dopiero siedzę nad listą co tu kupić itp i tak wiem, że albo kupie czegoś za dużo albo zapomnę o czymś :-p
jak już zrobisz całą wyprawkę to wrzuć tu listę co kupiłaś jeśli możesz oczywiście :)

reklama
W starych babicach pieluchy Happy 2 (2-5kg) 42szt/23.50zl ..na Marywilskiej, pampersy 1 (2-5kg) 27szt/10-15zl. Nie wiem jakie są ceny podczas promocji :/
Zaraz będę analizować moja listę i wam napisze w odpowiednim wątku zeby tu już nie bałaganie bo i tak sie troche rozpedzilam lol
sry za bałagan

Do góry