Hej dziewczyny !! :-)
U mnie deszczowej pogody ciąg dalszy… Też miałam zamiar poprać ubranka i wyprasować ale przy takiej ulewie nic z tego..
Marzycielka, gratuluje zakupu bucików ;-) ja dokładnie tydzień temu zrobiłam taki sam zakup :-) Japonki i sandałki w CCC
M.Lena, nie denerwuj się, lekarz nie powinien być wściekły, do porodu jeszcze trochę czasu więc na spokojnie coś postanowicie :-)
Quincy, gratuluje zamówienia wózka !! Swoją drogą sówki w tym sezonie są w modzie ! widziałam dużo kocyków, pościel do łóżeczka, obrazki z sówkami także super :-)
Saguaro, chyba mam inne wózki, ja zamówiłam Tako Laret Black kolor 08 :-) a co do zakupów przez Internet, to ja podobnie jak taka j. też wszystko zamawiam na allegro, jak biorę więcej rzeczy to taniej wychodzi;-)
Żabila, ja też uważam, że nie ma to jak samemu zrobić zakupy, naprawdę jest to frajda, oglądanie ciuszków, wózków itd.. mąż mój się cieszy, że wszystko już teraz kupuję, bo mówi, że jakbym wcześniej trafiła do szpitala to by pewnie większość źle pokupował ;-)
Taka j. gratuluje zakupów ;-) ja wczoraj też poszalałam i zrobiłam spore zakupy na allegro:-)
Co do tych majteczek to właśnie też na szkole rodzenia powiedziała nam położna, że nawet w niektórych szpitalach zabraniają takich.. tylko i wyłącznie siateczkowe, a niekiedy i z tymi jest problem.. Podkłady poporodowe zamówiłam dokładnie te same !! a i termometr miałam identyczny już w koszyku na allegro ale mój mąż oczywiście się naczytał, że one nie są miarodajne i w końcu zamówiłam z tej firmy ale zwykły elektroniczny z miękką końcówką.. Także daj później znać czy się sprawdza.. jak tak, to uduszę męża haha
Mam nadzieję, że szybko paczki dojdą ;-)
Kupciusia, zazdroszczę pogody.. u nas chyba od jutra ma być dopiero ładnie.. byle później nie było upałów po 30 stopni bo z domu nie wyjdę

Super, że wizyta udana no i gratuluje zakupu kosza !:-)
Taka j. a skąd Jesteś jak można wiedzieć ? bo ja też ze Śląska ;-)
Dziewczyny za namową męża zamówiliśmy pogrzewacz do butelek, smoczków itd. Czy któraś z was ma zamiar kupić takie urządzonko? :-)