Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mogą być. Dużo zależy od lekarza. Inne to wiek kobiety, niska rezerwa, poronienia, nieudane procedury na koncie.a czy nieruchawe plemniki czyli marne, są wskazaniem do zapłodnienia więcej niż 6 komórek?
Okazało się, że mrożenie tak kiepsko wpływa na jakość komórek, że decydując się na dawcę praktycznie nikt nie robi ivf z mrożonek czyli tego co jest dostępne od ręki w banku.tak właśnie czytałam, że to mrożenie komórek to loteria z nie najwyższą szansą na wygraną![]()
Schłodzone czerwone wino nie jest wcale takie złeMożecie coś pisać?
Smacznego!Schłodzone czerwone wino nie jest wcale takie złeAle mam ciepło w pokoju, to może już nie jest takie schłodzone…
ja mam otwarte piwsko, ale nawet łyka nie wzięam i chyba oddam je męzowiSchłodzone czerwone wino nie jest wcale takie złeAle mam ciepło w pokoju, to może już nie jest takie schłodzone…
Już jestem!@Avy gdzie się podziewasz? Pochwal się co jadłaś oprócz makreli i kiszonych ogórków
Ty mnie chyba nie znasz. Ja jestem najmniej obrażalską osobą jaką znamNa pewno się obraziła za moją tortille na obiad![]()
1. Na obiad zjadłam kotleta mojego dziecka + smażoną cukinię, marchewkę i selera. Puszczam straszne bąki do tej porynp
1. Co macie na obiad
2. Co niestandardowego Was obrzydza
na obiad wiadomo co miałam, a obrzydzają mnie pestki, kości, ogryzki i generalnie wszystko co miało kontakt z wnętrzem ust i leży se na widoku
O! Cieszę się, że zębiarz się przyjął1. Na obiad sadzone, ziemniory i fasolka. 2.Chyba nic mnie szczególnie nie obrzydza.
Byłam u zębiarza i lżejsza o zęba i 6 stów jem lody
Makaron z ciecierzycy, pizza na spodzie bez mąki, zamiast ziemniaków topinambura co się je na diecie z niskim IG? W sensie co Wy jecie? Pewnie zero makaronu, ziemniaków i pizzy?![]()