reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

No chociaz wode gazowana, zeby poczuc babelki :-)

Trzymam kciuki za podroz. A niedlugo bedziecie zajmowac cale 2 rzedy w samolocie :-)

Odnosnie podrozy z dzieciaksmi, sprawdzilam ostatnio dobry patent, kt sie podziele. Musielismy wynajac samochod, no i byla zagwozdka co z fotelikami, bo to strasznie droga impreza jest, wynajecie 2 fotelikow drozsze nic calego samochodu. Okazuje sie ze mozna nadac jako sztuke bagazu, bez dodatkowych kosztow, i calkiem niezle to wyszlo, nikt nic nie zepsul i oszczedzilismy kupe kasy.

reklama
Lunera hegehe dwa rzedy to dopiero jak Emil i mala skoncza dwa latka. Narazie zajmiemy jede pelen rzad i 1 siedzenie hehe.
Nie wiem jak my jutro będziemy siedziec haha.
Lunera a wozek wtedy tez mozna ? I co z gotelikami dla dzieci powyzej 2 lat ?

My tez wynajelismy auto i mamy 3 foteliki za darmo a wynajecie tylko 700zl bez zadnych depozytow itd.. ciekawe co wyjdzie w praniu. Pierwszy raz w pl wynajmujemy auto.

normy z krwi sa inne w ciazy, ja tez mam hemoglobine 10 i lekarz mowi ze to przez to ze jest wiecej krwi w organizmie, cos sie tam rozrzedza i wszystko jest ok, w poprz ciazy mialam 9,8 pod koniec a po porodzie skoczylo do 12 bez zadnych lekow

Akuku no patrz jakbym sobie szybciej przypomniała ze mi się l4 konczy to może byśmy sie spotkały. Ja też w poniedziałek odwiedzam Doeringa ale o 10':)

Kopfer o to moze sie zobaczymy :) jakby co mam czerwone włosy i okulary bordowe czy jakuss takie ;) haha.

Wlasnie otworzylam list z pracy ze nie nalezy mi sie macierzynskie..hmm dziwne bo jakos w cuazy z Emisiem i Vikim tez bylam na zwolnieniu i dostawalam macierzynskie.. eh nie wiem. Bede musiala po powrocie zadzwonic i to wyjasnic.

reklama
o kurcze jak rzadko :O ja mam co miesiac od poczatku ciazy bo lekarka mowi, ze zgodnie z wytycznymi NFZ tak musi byc :szok:

Do góry