• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Moja gin. stwierdziła, że nie jest jeszcze tak źle, żeby potrzebny był szpital czy leki, ale martwię się bardzo.:-( I nie umiem leżeć, a nawet nie bardzo mam jak, bo mąż dużo pracuje, a coś do jedzenia kupić i zrobić trzeba, no i jeszcze przeprowadzka.

reklama
Biedne jesteście dziewczyny z tymi szyjkami, ja jak narazie mam cały czas długą ;)
Mi lekarz mówił że dziecko może się jeszcze kilka razy przekręcić przed porodem i nie ma co się martwić do 35tyg że jest pośladkowo, bo może jeszcze spokojnie zejść główka w dół.

Witaj ruda! Ja niestety nie jestem w stanie Ci nic doradzić, bo to moja pierwsza ciąża i się nie znam.

Blerka super że wszystko dobrze. Nie martw się! Leon jeszcze może się odwrócić. Najlepiej spytaj lekarza /wygooglaj od którego tygodnia można się martwić jeśli się nie odwróci. Jak będziesz wiedzieć to powiedz. Też się chętnie dowiem.

Niki u mnie zebra pod cyckami bolą :/ czasami od stanika bo niby dobrze dopasowany ale tam chyba cos sie naciąga i boli:/ i plecki tak samo zaczęły Eh :/

Kasietta to super jak lepiej :) zeby do domu pozwolili :)

Magdus i maluszek rośnie czyli dobre wiadomości z wizyty:) a co do główki to lekarz na pewno by mówił jak by było cos niepokojącego. Nie martw sie na zapas! ach ta szyjka ... Pajęczyna? Haha dobre :D

Zuzzi ale to juz hemoroidy ? Mi sie czasem zdarzy ale to jak pisałam kiedyś taka plamka na papierze czerwona wielkości Hm grosza? Nawet chyba mniejsza.. I tez ani zatwardzeń ani nic.. No dziwne to ci powiem wszystko...

JInx to miałaś widzę przejścia.. Ale to ten ból brzucha to ci sie tak utrzymuje? U mnie trwa najbliżej kilka minut i przechodzi.. A co do krwi z nosa to zawsze w niepdpowoednim momencie jak sie spieszę mi sie trafi.. Dobrze ze zbliża sie czas zwolnienia...
Terminu dziewczyny tez wam sie widzę non stop zmieniają.. To co tylko u mnie pozostaje ciagle taki sam? co sie pytam to mówią ze mi dalej 27...

Blerka super ze wszystko dobrze i tak jam dziewczyny pisza Leos moze sie jeszcze przekrecic :-)

Ruda kazdego indywidualna sprawa co robi napisalam Ci tylko co ja dostalam za wytyczne. Ja sie dokladnie pytalam za kazdym razem co mam rozumiec przez oszczedny tryb zycia i jakie sa dokladne zalecenia. Moze zadzwon do swojej ginki i zapytaj o zakupy i inne rzeczy i o przeprowadzke i zdecydujesz co bedziesz robic. Nie ma co sie stresowac, dopytaj dokladnie i tyle.

Bunia u mnie tez termin sie nie zmienia miedzy 10 a 12 sierpnia zostaje :-)

Ostatnia edycja:
Blerka ważne ze z małym dobrze :) moze sie jeszcze obróci.. W sumie ma jeszcze sporo szans na to :)
Tak mi lekarka mówiła żebym sie nie cieszyła ze główka w dół jest bo jest z 1000 razy sie obrócić moze.. Ja tez nie chce cc choć porodu sie boje jak cholera.. A moj mi mówi ze cc lepsze bo nie trzeba sie męczyć - jego argument..

A co do odwracania to moj chyba non stop sie kręci bo raz koło pępka kopie a raz nisko.. Wczoraj jak sie kładłam spać to nad spojeniem łonowym takie dwa kopniaki ze mi brzuch strasznie podskoczył tak mocne były jak nigdy az sie rozbudzilam :D a rano noe wiem rekami jakby czuć było ze smyral tak na dole ale jakby "od tyłka strony".. Bo kopał tez przy okazji i takie dziwne uczucie Eh..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry