reklama

Sierpniowe mamy 2015

Kruszka bo wynik troche niewiarygodny bo nie jadlam od 16 dnia poprzedniego a badanie od 11.. wole miec czarno na boalym.

Bunia dla tego ja wole rodzic naturalnue bo jak urodze to zadnego bolu nie mam :) bo nawet krocze nie peka. Przy Alexie tylko lekko peklam ale normalnie chodzilam i siadalam.

reklama
Ja sama nie wiem, po pierwszym porodzie, nie mam ochoty juz na naturalny poród :( poprzedni skończył się cesarka, wiec mam wskazanie do kolejnej cesarke, z drugiej strony minęły 3 lata. No i teraz ta curzyca, wiec ja będę chciała mieć cesarke i mój lekarz nawet większych problemów mi nie robi.

Hej hej

Czytam was na biezaco ale jakos czasu brak na odpisanie.

Magdus nie martw sie tymi wymiarami. One sa ORIENTACYJNE. Skoro lekarz mowi ze wszystko pod tym wzgledem ok to tak jest. Co innego szyjka, oszczedzaj sie.

U nas narazie odpieluchowanie to porazka. Mloda sika gdzie popadnie. Na nocnik nie chce siadac.
Sprobuje jeszcze kolejny tydzien i jak nie bedzie postepow to rezygnuje i sprobuje juz po tym jak sie bak urodzi.

reklama
Hej dziewczyny, pisze po raz pierwszy. Czekam na mojego synka, a termin mam 29.08 lub 20.08. Chcę się doradzić bo jestem w uk a tutaj się coś pytać lekarza to tylko mocz sprawdza i wysla do domu. Otóż, dwa i trzy dni temu złapał mnie okropnie bolacy skurcz po lewej stronie brzucha, tak na samym dole. Płakałam z bolu, a nawet zebrało mi się na wymioty. Myślałam że przez te 30 min zwariuje. Czy któraś z was ma pomysł co to może oznaczać? Dodam że tzw skurcze przepowiadajace odczuwam w zupełnie inny sposób. Lekarz się zdziwił ze skurcze są tylko po jednej stronie brzucha ale mimo wszystko odesłał mnie do domu i kazał kontrolować ruchy maleństwa. Jeśli któraś z was miała podobny problem będę wdzięczna za pomoc...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry