Akuku to to miałaś szczęśliwe porody

tylko sie cieszyć a i oby ten był leciutki

a co do wyniku to sama widzisz jak to sie potrafi pozmieniać wszystko.. Ale ja bym mimo ważyło skonsultowała dla spokoju swojego..
Beata nie wiem wiesz ze ja w pl to nie wiem jak to wszystko funkcjonuje chyba ze gdzieś przeczytam albo od kogos usłyszę o tych cesarzach...?
Borysiatko ja tez nie wiem co bym wolała bo to prawda ze każdy ma inna opinie i wspomnienia i wogole.. A nigdy nie wiadomo jak to ze mną ostatecznie sie ułoży w sierpniu tez..
Werci ale to chyba cesarka bo ostatnio była cesarka i dlatego jest wskazanie do kolejnej?
Cinamona trzymam kciuki za odpielichowanie &&& moja znajoma tez wlasnie pomału zaczyna.. Poki co młoda ma książeczki i jakas bajkę dla dzieci na ten temat.. I nocnik stoi w salonie i Siada na niego czasem w trakcie zabawy.. Wiec jeszcze długa droga przed nimi a ona rodzi w paźdz i tez by chciała zeby juz bez pieluch chodziła..
Kasietta super ze wychodzisz wkoncu
Ruda u mnie wlasnie większość znajomych ostatnio tez miała cc ... Także cos jest z ta czołówka na rzeczy.. I dokładnie tak jak piszesz to nie spa, a cc to duża ingerencja w organizm bo jednak operacja.. I w sumie czy sn czy cc to zawsze moze cos pójść nie tak, a tego juz nikt nie przewidzi i nie mozna tak o " co lepsze"...
Blerka ja sama nie wiem chyba tez wolałabym naturalnie i moj mały to sie non stop przekręca bo raz na dole kopie tak nisko i mocno a raz koło pępka.. Wiec ja nie wiem jak on sie ostatecznie ułoży ale ma jeszcze czas.. Oby sie Leonik przekręcił

i nic nie mów o hipopotamach bo mi juz czasa cieżko z łóżka wstać bo mnie i plecy bolą i pachwiny... Ach...