reklama

Sierpniowe mamy 2015

Widze, ze dominuje temat porodowy. Ja mialam 2 sn, bez znieczulenia. Mnie bola najbardziej parte, wiec na znieczulenie za pozno. Teraz zobaczymy, co bedzie lepsze dla malego. Od kiedy mam dzieci, nauczylam sie, ze sa tematy poza moja kontrola i nic na to nie poradze. Na poczatku to bylo przerazajace, ale jak to zrozumialam i sie pogodzilam, przestalam sie spinac i naprawde cieszyc tym czasem. Wiec bedzie co ma byc.

Wczoraj pracowalam do 22, wiec padlam bez przeczytania, ciezko za wami nadarzyc :-)

Witam nowe mamusie!

reklama
Pierwszy wynik jest w nornie do 99 a ja mam wlasnie 99 i iec zadna to norma moik zdaniem.. drugi mimo ze spadl to nadal jest powyzej normy wg laboratorium w torym robilam. A trzeci jest w normie do 140 a ja mam 114 i 120pare dwa dni wczesniej.
Nie wiem czy zdarze sie gdzies umowic.. ale moze zadzwonie do gina i go zapytam o rade.

Wlasnie dzwonilam so ginekologa i mowi ze po godzinie sie ciezarnym nie robi tylko po 2 .. ? I ze wszystko dobrze..hm
Nie wiem czy jeszcze gdzies to sprawdzac czy olac..bo troche jakby sama sobie ta cukrzyce wyszukiwala..

Akuku, moze sprawdz w jakiejs poradni przyszpitalnej, kt opiekuje sie ciezarnymi z cukrzyca. Mi jak ze skierowaniem dzwonilam, zeby sie umowic przepytala z wynikow wlasnie, zeby zweryfikowac czy gin dobrze skierowal. W Wawie mozesz dzwonic np na Starynkiewicza albo Karowa, u ciebie nie wiem...

Hmm, ciekawa odpowiedz, zwlaszcza, ze wiekszosc przy 75 miala po 1 i po 2 h... Moze cie chcial uspokoic. Po 2h masz w porzadky na pewno :-)
A po 1h norma to 180.
Masz jakies strzalki na wynikach? Albo cos co wskazuje, ze jest jakies odchylenie od normy?

Lunera u mnie przy 175 jest strzalka do gory juz ale normy obok brak.
No i pierwszy wynik do 99 a dzis mam 99 wlasnie.. eh juz nie cce mi sie o tym myslec ; (

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry