• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lucalew ale h1c to chyba tylko sie robi jak juz cukrzyca występuje no nie?

Amawell az taka tam tragedia ? Biblia zakazuje, serio? A to oni tak wyznaniowo maja prawo do tego podchodzić? Jesli znieczulenie to wogole kwestia wyznania bo mi to jakos nie pasuje..

Zuzzi czyli od poniedziałku zaczynasz no oby lepiej było z tymi hemoroidami :)

Akuku dziewczyny maja racje skonsultuj to z diabetologiem.. I to nie tak ze tej cukrzycy sobie wyszukujesz, po prostu jesteś w pl masz okazje to dokładnie sprawdzić wiec tak robisz.. Ja na twoim miejscu chciałabym mieć pewność ze jest dobrze albo ze musze uważać.. A z cukrzyca tez jest tak ze nawet jak ci nie sprawdzali to w poprzednich ciążach mogłaś nie mieć a teraz moze ona byc albo jakieś początki jej.. Daj znać jutro jak podzwonisz :) trzymam kciuki

Hej jestem w szpitalu. Brzuch mi czesto się stawial i ciśnienie 135 mialam a ja niskociśnieniowiec i bole jak na okres. Ale mnie przebadali wzdłuż i wszerz;-) wg mnie nie potrzebnie zatrzymali ale cóż musze swoje teraz odlezec. A mala ma 1450g a moja szyjka niby taka krotka ma uwaga! 3,5cm :-) badana bylam w koncu usg dopochwowo:-)

Beatko trzymaj sie :-)
Lunera bylam w Budapeszcie w prywatnym szpitalu 2 tyg temu i warunki jak na ceny ktorymi szokuja takie niezbyt.... Ale popytaj moze oni rodzili w innym- ja bylam w Róbert Károly

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry