Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lucalew ale h1c to chyba tylko sie robi jak juz cukrzyca występuje no nie?
Amawell az taka tam tragedia ? Biblia zakazuje, serio? A to oni tak wyznaniowo maja prawo do tego podchodzić? Jesli znieczulenie to wogole kwestia wyznania bo mi to jakos nie pasuje..
Zuzzi czyli od poniedziałku zaczynasz no oby lepiej było z tymi hemoroidami
Akuku dziewczyny maja racje skonsultuj to z diabetologiem.. I to nie tak ze tej cukrzycy sobie wyszukujesz, po prostu jesteś w pl masz okazje to dokładnie sprawdzić wiec tak robisz.. Ja na twoim miejscu chciałabym mieć pewność ze jest dobrze albo ze musze uważać.. A z cukrzyca tez jest tak ze nawet jak ci nie sprawdzali to w poprzednich ciążach mogłaś nie mieć a teraz moze ona byc albo jakieś początki jej.. Daj znać jutro jak podzwonisz trzymam kciuki
Hej jestem w szpitalu. Brzuch mi czesto się stawial i ciśnienie 135 mialam a ja niskociśnieniowiec i bole jak na okres. Ale mnie przebadali wzdłuż i wszerz;-) wg mnie nie potrzebnie zatrzymali ale cóż musze swoje teraz odlezec. A mala ma 1450g a moja szyjka niby taka krotka ma uwaga! 3,5cm :-) badana bylam w koncu usg dopochwowo:-)
Beatko trzymaj sie :-)
Lunera bylam w Budapeszcie w prywatnym szpitalu 2 tyg temu i warunki jak na ceny ktorymi szokuja takie niezbyt.... Ale popytaj moze oni rodzili w innym- ja bylam w Róbert Károly