reklama

Sierpniowe mamy 2015

JInx to prawda lekarze którzy na pierwszym miejscu stawiają wiarę jak dla mnie tez nie sa dobrzy bo zdrowie nasze powinno byc najważniejsze i po to jest lekarzem, a nie księdzem nie ?!
Gratuluje dyplomu :) i z mieszkaniem tez dobry pomysł bo zawsze jakis grosz wpadnie przy okazji.. My tez wynajmujemy basement tzn mieszkanie w podpiwniczeniu jak ja to nazywam ale tu tak w kazdym domu jest ze piwnica jest mieszkaniem i tez zaoszczędzamy na rachunkach trochę i za dom płacimy polowe mniej za kredyt..

Dziewczyny a moj na początku kopał tylko z jednej strony znaczy tylko z lewej a teraz to i z tej i z tej i pośrodku i na gorze i na dole, wiec skacze tam ładnie :D

Natka chela-mag czytałam ze dobry :)

Olka ale kochane maleństwa kopia :) i czuja jak dotykasz Eh..

Ostatnia edycja:
reklama
Beata trzymaj sie! Mnie się z Franiem też brzuch stawiał i bóle miesiączkowe się pojawiły na tym etapie. Zatrzymali e szpitalu dostałam kroplowe magnezu i nospe. I tak już do końca ciąży musiałam zażywać.

Olka już całkiem zgladzona? Dalej lezysz? A jak córcia sobie z tym radzi?

Dziś rano przyszedł fi naszego łóżka Franio, przytulilam Go tak, że jego plecki dotykaly mojego brzucha. No i wtedy obudził się Julek i zaczął kopać to miejsce, myślałam, że zaraz obudzi Frania :-)

Ja po godzinie miałam cukier niższy niż na czczo i dostałam skierowanie do endokrynologa. Chociaż jeden gin powiedział, że wyniki w normie a drugi dal skieorwanie do endokrynologa.

Lilija lekarz narazie kazal sie oszczedzac. Wspominal tez o pessarze. Ze poki co nie widzi potrzeby no ale.....
Moja zawsze w nocy jak przyloze reke to chocby spala to przywali:-)

Jlnx gratuluje dyplomu i fajnego pomyslu na mieszkanie.

Olka z jednej strony wspolczuje bo nie wyspana a z drugiej musi to byc super uczucie.

Beatko oby wypuscili do domku. Szyjka ladna dluga i sie nie skraca a to najwazniejsze.

Moj Michas kopal tzn odczuwalam go i odczuwam glownie po lewej stronie ale od jakiegos czasu skacze tam w brzuchu i sie wierci i czuje go z kazdej strony :-)

Odnosnie magnezu to teraz przyjmuje Magnelle a wczesniej Magvit B6 i oba polecane przez farmaceute.

Borysiatko wyczytalam odnosnie sytuacji Anney z tymi jej niskimi cukrami ze moze to byc wlasnie wynikiem chorej tarczycy takze fajnie ze gin cie wyslal i teraz kciuki zebys trafila do jakiegos porzadnego endokrynologa.

Kruszka tez w sumie fajne uczucie ja tak lubie jak moj M trzyma reke i mowi z takim zachwytem i niedowierzaniem ooo tu mnie smyrnal, czulem go, cudowne to :-)

A Lucynko w kwestii naszych urodzin to jak my przetrzymamy to moze sobie urodzimy na urodziny :-) Ale patrzac na nasze problemy szczerze w to watpie :-)
CO do meza, to moja kiedys sie wypinala w brzuchu i siedzimy, odslonilam brzuch i mowie: patrz! A on ze co ze jak. Ja mu mowie, ze to nie ja tak oddycham tylko to mala sie wypina! I w tym momencie mala z jednej strony na druga, i po prawej taka bania mi wyrosla a on w mega szoku :-)
Jinx gratuluje dyplomu!! Nie zauwazylam wczesniej :-p
Jeja snilo mi sie dzis ze juz urodzilam i bylam w jakims pubie i lecialo mi mleko :-) I wlozylam sobie kubek do biustonosza i skapywalo mleko do kubka :-D:-D Paranoja, to chyba przez te koszulki do karmienia :-)

Magdus heheh ale masz sny dobre :-)
Ja bym mogla miec taki prezent na urodziny ale tak jak piszesz mozliwe ze bedzie to szybciej lub w terminie. Magdus kazdy dzien do przodu to dla mnie wielka radosc i odliczanie kolejnego dnia i tygodnia :-) Niech tam siedza w brzuszkach ile trzeba :-)
A takie wspolne przezycia beda nasi mezowie pamietac do konca zycia :-)

Kruszka troche leze, ale nie caly czas. Cos tam dom ogarne, jedzenie zrobie. Corcia bawi sie kolo mnie lego i ciastolina, cos tam sobie malujemy itd. Fajnie ze teraz pogoda super to ja hamak albo lezak a ona trampolina, piaskownica.

Dziewczyny ja w tym roku nawet ogrod mam, po grzadce wszytkiego bo nie moge patrzec jak zarasta. No i zeby bylo malo to kupilismy sobie ciezarna krolice :-D takze corka teraz zbiera trawke jeszcze :-D

Fajnie, ze tak juz te nasze dziubaski szaleja. Po porodzie tego najbardziej brakuje. Nie wiem jak wy ale ja to jeszcze z miesiac po urodzeniu Toli czulam jakby mi sie ruszala w brzuchu. Dziwne uczucie i moje kolezanki mowily, ze tez tak mialy.

Magdus Twoje sny sa po prostu kosmiczne :-D musisz miec bardzo bujna wyobraznie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry