• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

JInx to prawda lekarze którzy na pierwszym miejscu stawiają wiarę jak dla mnie tez nie sa dobrzy bo zdrowie nasze powinno byc najważniejsze i po to jest lekarzem, a nie księdzem nie ?!
Gratuluje dyplomu :) i z mieszkaniem tez dobry pomysł bo zawsze jakis grosz wpadnie przy okazji.. My tez wynajmujemy basement tzn mieszkanie w podpiwniczeniu jak ja to nazywam ale tu tak w kazdym domu jest ze piwnica jest mieszkaniem i tez zaoszczędzamy na rachunkach trochę i za dom płacimy polowe mniej za kredyt..

Dziewczyny a moj na początku kopał tylko z jednej strony znaczy tylko z lewej a teraz to i z tej i z tej i pośrodku i na gorze i na dole, wiec skacze tam ładnie :D

Natka chela-mag czytałam ze dobry :)

Olka ale kochane maleństwa kopia :) i czuja jak dotykasz Eh..

Ostatnia edycja:
reklama
Beata trzymaj sie! Mnie się z Franiem też brzuch stawiał i bóle miesiączkowe się pojawiły na tym etapie. Zatrzymali e szpitalu dostałam kroplowe magnezu i nospe. I tak już do końca ciąży musiałam zażywać.

Olka już całkiem zgladzona? Dalej lezysz? A jak córcia sobie z tym radzi?

Dziś rano przyszedł fi naszego łóżka Franio, przytulilam Go tak, że jego plecki dotykaly mojego brzucha. No i wtedy obudził się Julek i zaczął kopać to miejsce, myślałam, że zaraz obudzi Frania :-)

Ja po godzinie miałam cukier niższy niż na czczo i dostałam skierowanie do endokrynologa. Chociaż jeden gin powiedział, że wyniki w normie a drugi dal skieorwanie do endokrynologa.

Lilija lekarz narazie kazal sie oszczedzac. Wspominal tez o pessarze. Ze poki co nie widzi potrzeby no ale.....
Moja zawsze w nocy jak przyloze reke to chocby spala to przywali:-)

Jlnx gratuluje dyplomu i fajnego pomyslu na mieszkanie.

Olka z jednej strony wspolczuje bo nie wyspana a z drugiej musi to byc super uczucie.

Beatko oby wypuscili do domku. Szyjka ladna dluga i sie nie skraca a to najwazniejsze.

Moj Michas kopal tzn odczuwalam go i odczuwam glownie po lewej stronie ale od jakiegos czasu skacze tam w brzuchu i sie wierci i czuje go z kazdej strony :-)

Odnosnie magnezu to teraz przyjmuje Magnelle a wczesniej Magvit B6 i oba polecane przez farmaceute.

Borysiatko wyczytalam odnosnie sytuacji Anney z tymi jej niskimi cukrami ze moze to byc wlasnie wynikiem chorej tarczycy takze fajnie ze gin cie wyslal i teraz kciuki zebys trafila do jakiegos porzadnego endokrynologa.

Kruszka tez w sumie fajne uczucie ja tak lubie jak moj M trzyma reke i mowi z takim zachwytem i niedowierzaniem ooo tu mnie smyrnal, czulem go, cudowne to :-)

A Lucynko w kwestii naszych urodzin to jak my przetrzymamy to moze sobie urodzimy na urodziny :-) Ale patrzac na nasze problemy szczerze w to watpie :-)
CO do meza, to moja kiedys sie wypinala w brzuchu i siedzimy, odslonilam brzuch i mowie: patrz! A on ze co ze jak. Ja mu mowie, ze to nie ja tak oddycham tylko to mala sie wypina! I w tym momencie mala z jednej strony na druga, i po prawej taka bania mi wyrosla a on w mega szoku :-)
Jinx gratuluje dyplomu!! Nie zauwazylam wczesniej :-p
Jeja snilo mi sie dzis ze juz urodzilam i bylam w jakims pubie i lecialo mi mleko :-) I wlozylam sobie kubek do biustonosza i skapywalo mleko do kubka :-D:-D Paranoja, to chyba przez te koszulki do karmienia :-)

Magdus heheh ale masz sny dobre :-)
Ja bym mogla miec taki prezent na urodziny ale tak jak piszesz mozliwe ze bedzie to szybciej lub w terminie. Magdus kazdy dzien do przodu to dla mnie wielka radosc i odliczanie kolejnego dnia i tygodnia :-) Niech tam siedza w brzuszkach ile trzeba :-)
A takie wspolne przezycia beda nasi mezowie pamietac do konca zycia :-)

Kruszka troche leze, ale nie caly czas. Cos tam dom ogarne, jedzenie zrobie. Corcia bawi sie kolo mnie lego i ciastolina, cos tam sobie malujemy itd. Fajnie ze teraz pogoda super to ja hamak albo lezak a ona trampolina, piaskownica.

Dziewczyny ja w tym roku nawet ogrod mam, po grzadce wszytkiego bo nie moge patrzec jak zarasta. No i zeby bylo malo to kupilismy sobie ciezarna krolice :-D takze corka teraz zbiera trawke jeszcze :-D

Fajnie, ze tak juz te nasze dziubaski szaleja. Po porodzie tego najbardziej brakuje. Nie wiem jak wy ale ja to jeszcze z miesiac po urodzeniu Toli czulam jakby mi sie ruszala w brzuchu. Dziwne uczucie i moje kolezanki mowily, ze tez tak mialy.

Magdus Twoje sny sa po prostu kosmiczne :-D musisz miec bardzo bujna wyobraznie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry