Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lucynka, właśnie. Ja mam endokrynologa bo byłam ponad 15lat na lekach (niedoczynnosc) i teraz w ciąży tarczyca wzorowa, idealnie w normie bez hormonów. I weź tu bądź człowieku mądry.
Dziewczyny, bardzo mocno trzymam za was kciuki, żeby się znowu te szyjki powydluzaly. Ja się wczoraj okropnie czułam, nie wiem co się dzieje, cukier mi skakał po jedzeniu, głowa bolała, mroczki przed oczami i rozmazany obraz. Przeszło dopiero po przespanej nocy i dzisiaj czuje się super. Nawet zrobiłam porządek z ciuszkami w koncu, już wiem co mam dla małego (niestety niewiele tego) a resztę w koncu powystawiam. Może na jakieś śpiochy wpadnie jakiś grosz
Anney - no ja mam nadzieje, ze mnie to nie złapie. Moja mama miała w ciazy ze na zatrucie. Zapytam o to na kolejnej wizycie. Na razie mierze ciśnienie 3 razy dziennie i mam ok, obrzęków tez nie mam.
A do mnie ZUS przysłał dzis list ;/ Zameldowana jestem u rodziców i tam przyszedł, kazałam otworzyć mamie i nie podoba im się, że na zwolnieniu jestem... Eh jeszcze kobiety w ciązy ZUS stresuje;/
Borysiątko ja jestem na zwolnieniu od połowy grudnia i to bez podstaw medycznych (tylko w związku z mobbingiem w pracy) więc pewnie i do mnie napiszą [emoji12]