reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucalew tak fajne uczucie jak maluszek kopie, przynajmniej poki nie bedzie większy i noe bedzie bolało .. Moj jest niecierpliwy, zwłaszcza ze w ciagu dnia jest w biegu wiec wieczorem kładzie rękę a czasami to trzeba poczekać chwilkę przecież zeby mocniej kopalń zeby było czuć bo większość jeszcze ma słabszych razy.. Ale dzis rano poczuł, sie mu udało "przypadkowo" :)

Anney ja tez mam niedoczynnosc i juz około 15 lat juz tez nawet nie pamietam kiedy to sie zaczęło bo byłam dzieckiem... I poki co od początku ciazy jestem na jednej dawce czyli nic nie szaleje..

Zus niech sobie sprawdza, od tego tez jest no nie? Przecież nie oszukujecie z brzuchami :)

Annie dzis pachwiny bolą masakrycznie :/ w nocy mi sie cieżko przekręcić było tak bolały... I mięśnie nóg ale to po w zoraj bo przed domem ogródek pielilam i Wsadziłam kwiatki i wtedy nawet kilka razy mnie skurcz złapał także magnez magnez...

reklama
Bunia, no ja właśnie na levatroxynie bylam wiele lat i po odstąpieniu antykoncepcyjnych sie unormowalo.
Kilka lat temu zdiagnozowali mi hashimoto, dziś byłam na usg tarczycy i lekarz mówi ze jest w stanie idealnym [emoji47][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji16][emoji16][emoji16]

Nie wiem o co chodzi dla tego ZUSu, zadzwoniłam do księgowej i mówiła, żebym się niczym nie martwiła, żebym podrzuciła jej to pismo.
Ja boje się, że coś może być nie tak ze mna. Ostatnio miewam za wysokie ciśnienie( tzn górna wartość), bóle głowy i problemy z widzeniem, no i jeszcze ta wizyta u endokrynologa;/

Anney to tylko sie cieszyć ;) ale i tak co jakis czas powinnaś sprawdzać tak na wszelki wypadek czy sie nie odnowili.. Ciesze sie ze dobre wyniki bo o nastraja optymistycznie :)

Nie zazdroszczę Wam dziewczyny, ja jak narazie muszę tylko żelazo i magnez łykać a tak poza tym to nie najgorzej ;) od tygodnia czuje coraz to mocniejsze kopniaki, ale tylko z prawej strony, więc pewnie dalej jest główką w dół

reklama
Borysiatko jacys nienormalni w tym ZUSie ja mam zwolnienie od grudnia kiedy dowiedzialam sie o ciazy bo jest od samego poczatku zagrozona Co prawda w klinice 2 razy zle wystasili zwolnienie ale pismo do Zusu poszlo wyjasniajace. Mnie nikt nie wzywal i mam nadzieje ze nie bedzie. Pytanie co im sid konkretnie nie podoba, ciaza?

Anney dobrze ze usg i badania tarczycy ok. Tez mam hashimoto. U mnie na szczescie z tarczyca ok, same wyniki bo usg nie mialam juz dawno. A bierzesz jod w ciazy bo jest bardzoo zalecany?

Borysiatko skonsultuj to kurcze bo to nie dobrze jak cisnienie Ci poszlk do gory, oby to nic groznego, kciuki trzymam

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry