reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Jinx, jak to sie teraz mowi, 'kozacka' jestes z tym rowerem :-)
Mili ludzie tez oczywiscie sa, i lepiej mowic o tych przypadkach. Mi raczej chodzilo o to, ze np na tych lotniskach to tylko przy lotach do Polski zauwazylam taka spinke z tym kto pierwszy wejdzie do samolotu. Ale to moze taki sport narodowy z przeszlosci. Pamietacie, w Alternatywy 4 byl nawet robot kolejkowy :-)

Jeszcze odnosnie ruchow, mi gin od pierwszej ciazy nie zalecal specjalnego liczenia, zeby mnie nie stresowalo, ze kilku ruchow zabraklo. Tylko obserwacje czy dzieja sie mniej wiecej regularnie.
Wiec wystarczaja mi standardowe pory ruchu. Czasem nawet na stojaco mi brzuch podskakuje.
I zgodnie z kalendarzem, po 28 tyg wiecej przeciagania nic obrotow :-)

Witam,
Dziewczyny przepraszam że się wcinam....ale mam pytanie, czy wiecie ile obecnie ważą wasze dzieciaczki? |Moja siostra ma termin na 8 sierpnia, CC ma mieć 26 lipca i dzisiaj usłyszała że maleństwo za słabo przybiera....zdenerwowała się bardzo, uspokajam ją jak mogę, ale z tego co wyczytałam to w 27 tygodniu dzieci powinny ważyć już około 1400 gram....

Panna myszka a ile waxy malenstwo w ktorym tyg jest?
Moja mala w 26 tc wazyla 945 g i lekarz mowi ze w normie..wiec chyba kazde dzieciatko inaczej.

Ma termin zbliżony do mojego.

Jak
Często ma siostra usg, żeby lekarz stwierdził ze złe przybiera? Bo błędy pomiarowe trAeba barac pod uwagę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry