Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć Bąki...
wczoraj byłam na szkole rodzenia i gadałam z położną o połozeniu pośladkowym Leona.. no nie pocieszyła mnie..
i jakoś dół mnie złapał i tak o...
Trzymam kciuki za wizyty i dużo zdrówka dla wszystkich!
Cześć Dziewczyny jestem tu nowa i chciałabym dołączyć :-) Można? Termin mam na 27.08 i prawdopodobnie będzie córeczka - druga. Moje pierwsze szczęście ma niecałe 4 latka. Jestem z Trójmiasta.
Ala ja mam termin na 28.07 tyle, że będę miała cc więc liczę, że rozwiążemy się w połowie miesiąca
Blerka nie martw się, bo kuzynce się szkrabek obrócił główką w dół w 34 tygodniu będzie ok, grunt to pozytywne nastawienie a cesarka też nie jest taka zła
Martuszka - ćwiczę, ćwiczę... ale to dziecię jest bardzo uparte - po mnie, niestety. Wczoraj już prawie się przekręcił, ale w pewnym momencie zatrzymał się i szybko się wycofał - bo dostałam czkawki i chyba się przestraszył ;-)