reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lilija - robię ćwiczenia żeby się ułożył główkowo.... ale to chyba takie placebo ;)
Powiedziała, że już raczej tak zostanie... i że cesarka to ciężka operacja i że jak pierwsze cesarka - to następne też i o cewnikach, drenach i innych takich :(

Blerka to nie prawda ze jak pierwsza cesarka to nastepne rez. Znam duzo osob co po cc rodzily silami natury i to niedlugo po pierwszej ciazy.
A zmienic ulozenie moze nawet dzien przed terminem ewentualnego cc ..
A powiedz jak wygladaja te cwiczenia bo moja mala tez posladkowo ;)

Hehe fajna zabawa :)) . Ja narazie nie mogę wyczuć dokładnie gdzie mały co ma, wczoraj na badani lekarz mówił,że leży główką w dół i na usg pokazał jak leży z podkurczonymi nózkami jakby do startu na wybicie :D , ale czasami kopie mnie nad pępkiem a czasami po prawej stronie ale pod pępkiem i nie wiem czy to oznacza,że sie wciąż przemieszcza i zmienia pozycję.

Twól Leon może się jeszcze obrócić, jeszcze nie jest za późno

Mój mały też łokciami się rozpycha w okolicach pępka a piętki wystawia pod żebrami :-)
Kruszka to grzebanie w dole wcale nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy, przynajmniej dla mnie :-)

reklama
Martuszka moja rekami gmera na dole... nie lubie tego :D ale dzis moja mama podziwiala jak mloda robi sobie ring z brzucha :D i gadala do brzucha :) ogolnie to dupiaty dzis dzien mialam bo poklocilam sie z moim ale pobyt u mamy poprawil mi humor :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry