reklama

Sierpniowe mamy 2015

Kasietta kochanego masz męża [emoji4]

My dziś byliśmy u mojej mamy i właśnie jedziemy do teściowej dać kwiatki. Od mamy dostałam trochę rzeczy dla Juniora i zjadłam ciasto z rabarbarem o którym marzę od dwóch tygodni tak więc jestem zadowolona [emoji16]
Za to jutro mniej przyjemny dzień się zapowiada bo jedziemy na pogrzeb dziadka męża. Długo się męczył więc lepiej dla niego. [emoji17]

Ja ani razu nie czułam czkawki. Też nie wiem jak młody leży, bo czuję go wszędzie i nie wiem co ręka a co noga. Usg dopiero w połowie czerwca.

reklama
Natka24 a zwracasz jedzenie?

ps. wiesz gdzie w P-ń sa jakies darmlowe warsztaty w najbliższym czasie i czy orientujesz sie czy sa jakied akcje usg 3D 4D za darmo?

Mnie mala nogami po cipce kopie choc chyba jak byla glowa w dol bylo to bardziej bolesne..

Love moja tez chyba rzadko czkawke ma.. bo nigdy nie czulam a z chlopakami kilka razy dziennie hehe.

A ja dzis nie obchodze dnia mamy.. my obchodzimy ten w uk ;) nie chce dzieciom mieszac ;) swojej mamie zyczenia zlozylam oczywiscie.

Bylam wczoraj z Emisiem u lekarza bo od 4 -5 dni mial wysypke na zgieciach rak i przy pachach... i dzis wyszlo wiecej..na plecach i brzuchu i nogach.. mysle sobie rozyczka... no i co ? Mama zawsze racje ma ! :D moj synus ma rozyczke ;(
Szkoda tylko ze pewna nie jestem czy sama ja przechodzilam...eh
Ale chyba bylam szczepiona wiec powinno byc dobrze.

Akuku, a czy teraz to moze ci jakos zaszkodzic czy tylko w I trym?

Blerka, ja tez znam przypadki SN po cesarce, jakos strasznie brzmi to co piszesz o poloznej...

Trzymam kciuki, zeby ukladaly sie i rodzily jak chcecie (i kiedy chcecie :-))

Odnosnie ruchow - u mnie niezmiennie przeciaganie i wypinanie nad pepkiem, czkawek tez jakby mniej. Chyba tak samo jak wy uwielbiam to uczucie, pomimo dyskomfortu, jaki czasem powoduje. Bedzie brakowalo, oj bedzie...

Natka24 a zwracasz jedzenie?

ps. wiesz gdzie w P-ń sa jakies darmlowe warsztaty w najbliższym czasie i czy orientujesz sie czy sa jakied akcje usg 3D 4D za darmo?

sa bezpłatne warsztaty w szkole rodzenia MAMUTEK ale tylko jesli korzystałas z ich szkoly rodzenia, jesli nie to około 20 zł za warsztat np laktacyjny

o darmowych USG 3d i 4d niestety w Pn nie slyszalam

no co do wymiotow to wlasnie w ogole nie wymiotuje

Czasami są organizowane darmowe 3D i 4D w centrach handlowych. Ostatnio były w kwietniu, a kolejne będą w sierpniu chyba w Plazie (nie pamiętam), super by było gdyby zrobili w czerwcu ;)

Witajcie nowe mamy :)

Ala ten sam termin mam na 27 [emoji7]

U mnie dziewczyny za tydzień usg we wtorek i juz nie mogę sie doczekać ile to moje malenstwo warzy :)

I życzenia dla wszystkich z okazji dnia mamy, dla tych co juz maja dzieciaczki i dla tych brzuchatek (jak ja) z pierwszymi bobasami w ciazy :)

Martuszka u mnie tez często jak sie wkurzam to dostaje kilka kopniaków i juz mowię "ok ok juz sie uspokajam" haha

A ja tam noe czułam jeszcze czkawki nic a nic:/ a od kilku dni to juz czuje małego przez cały dzien, z przerwami na jego drzemki.. Nie tak jak wcześniej trzy takie części dnia jego najbardziej aktywne były.. Teraz to non stop cos smyrnie.. Ale u mnie to dopiero 26t5 wiec wy przede mną :)

Natka no moze i głodowe te kartony, ale jak tyle jesz to ja nie wiem... A jak sie ich pozbyć ?

reklama
U nas dzien mamy w us był dwa tyg temu wiec tez dostałam jakas zieleninę :D ale dzis dzwoniłam do mamy na skype na moment tez pożyczyć to sie biedna rozczulala ze juz ma wszystkie dzieci dorosłe.. Bo moj najmłodszy brat około dwa tyg temu juz skończył 18 lat

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry