reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Natka no moze i głodowe te kartony, ale jak tyle jesz to ja nie wiem... A jak sie ich pozbyć ?

Bunia15 - tak mnie rozwalilas tymi kartonami zamiast ketonami, ze az ciacho wyplulam :-D

ogolnie nie jem jakos duzo ale tez nie malo... lekarz sie czepia bo przybralam nie cale 2 kg a to juz 30 tydzien

jutro juz do lekarza ide to na pewno Wam napisze o co chodzi :tak:

Witam nowe mamusie, lae fajnie ze nas tak duzo :-)

Blerka co ta polozna Ci nagadala. Leon moze sie przekrecic w kazdej chwilj jeszcze glowka w dol. Ma na to jeszcze 2 miesiace takze no stres pls :-)

Kasietta jak milo :-)

Natka 15 ketknow to bardzo malo i moze to wynikac ze malo wieczorem jesz na ostatni posilek albo jest za duza przerwa miedzy kolacja a sniadaniem. Drugim powodem pojawienia sie ketonow w moczu to to ze ciaza jest coraz starsza i dziecko uciska na nerki i dlatego sie pojawiaja ketony.

Hej dziewczyny.

Nowe mamusie, witajcie! Ile mamuś z trojmiasta! Tralalala

Akuku, trzymam kciuki kochana, żeby wszystko było ok!

Miłego dnia [emoji8]

Blerka - dziewczyny mają rację, jeszcze sporo czasu, żeby się przekręcił, nasz Mateusz też na razie leży bokiem :) Bo już zdecydowaliśmy, że będzie MAteusz, Ala już nawet tak o dzidziusiu mówi ;)

Ja mam termin na 30 lipca w tej chwili to wg usg bo wg om to 1 sierpien.
Zuzzi ja czuje ze maly ma czkawke dopiero od jakichs 2 tygodni. U mnie tez ulozenie glowka w dol i czuje gmeranie w dole ale maly niezbyt kopie nozkami - Jasiek to takie kopy mi dawal ze az oddech tracilam a ten maluch raczej sie wierci niz kopie.
Dostalam dopplera od kolezanki- czego uzywacie zamiast zelu do usg bo mysle ze tutaj nie dostane go i musze miec cos co tez bedzie dzialac :-)

Moja córeczka jest od jakiś 3tyg główką w dół, bo czuje jak naciska na pęcherz i co chwile trzeba gonić, i czuje kopniaki tylko po mojej prawej stronie, na pewno to są nóżki bo naprawdę czasem mocno, ale pewnie przekręci się jeszcze raz, A ja pierwszą czkawkę czułam już w 24tc, trwała pół minuty.

reklama
Ja mam termin na 30 lipca w tej chwili to wg usg bo wg om to 1 sierpien.
Zuzzi ja czuje ze maly ma czkawke dopiero od jakichs 2 tygodni. U mnie tez ulozenie glowka w dol i czuje gmeranie w dole ale maly niezbyt kopie nozkami - Jasiek to takie kopy mi dawal ze az oddech tracilam a ten maluch raczej sie wierci niz kopie.
Dostalam dopplera od kolezanki- czego uzywacie zamiast zelu do usg bo mysle ze tutaj nie dostane go i musze miec cos co tez bedzie dzialac :-)

Ja nic nie używam i działa :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry