reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Wierci Mateusz ładne imię:) tez nad tym myślałam ale moj pierwszy facet miał tak na imię, pierwsza moja miłość haha :) wiec by mi sie kojarzyło za bardzo...

A mi sie wczoraj śmiać chciało cały wieczór bo sie zorientowałam ze jak ściskam mięśnie brzucha to tylko lewa strona sie wciska a prawa nie i tak o śmiesznie wyglądało ze miałam wesoły wieczór.. :D nie wiem po prawej moze łożysko jest bo mam na przedniej ścianie.. Bo dziecko kopie z kazdej strony, chyba ze wczoraj sie ułożył z prawej nie mam pojęcia ...

Hej

Mi sie wlasnie witaminek zachcialo i zrobilam sobie koktakl bananowo truskawko arbuzowo pomaranczowy.
Bak chyba lubi owoce bo cos sie zaczal ruszac.

Lovebiled ja tez nie czuje czkawki baka. Z Maja czulam praktycznie codziennie a teraz nic a nic. Nie wiem czy powinnam sie martwic czy moze nie zawsze sie to czuje

Blerka no co za paskudna baba z tej położnej, wszędzie piszą, że spokojnie jest jeszcze czas, żeby się maluch przekręcił.
Werci mój siostrzeniec jest Mateusz i super z niego chłopak :-)
Akuku kciukasy, żeby wszystko było oki i nic Cię nie dopadło
Ja nie czuję czkawki wcale, a ruchy głównie na dole, bo mała nisko siedzi, ale przynajmniej żebra mi oszczędza, za to jak czasem zasadzi w pęcherz...

Dzwonilam do poloznej i sprawdzila w dokumentacji mojej przechodzilam rozyczke tak wiec spoko luzik ;)
W poniedzialek dostane przeciwciala bo mamy konflikt krwi z m..
No i pobierze krew na cukier bo mowilam ze w pl nieciekawe wyszly..jak pierwszy wynik wyjdzie w normoe to beda mi chyba znowu z glukoza robic eh.
Ale ja chyba sama ten glukometr kupie tylko nie wiem jaki dobry ? Jakiej firmy?

reklama
Akuku, dobra wiadomosc!
Ja jeszcze nie mam glukometru, szkolenie mam za 1,5 tyg, wiec poki co sama stosuje diete z niskim indeksem glimemicznym i malo tluszczy. W przychodni jak dzwonilam sie umowic to powiedziala, ze przy moich wynikach to powinno wystarczyc do tego szkolenia i rozmowy z lekarzem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry