reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
To nie jestem sama :-)
Fajnie że masz na tyle dobry kontakt z mamą że złość potrafi pójść w zapomnienie :-)
Dla mnie humor poprawia każdy ruch maluszka i skubany doskonale wyczuwa kiedy mama zaczyna się złościć i zaraz daje kopniaka albo szturchańca dla rozładowania atmosfery :-D:-D

Kruszka nooooooooooo grzebielucha z niego straszny :D, sama nie wiem co o tym myśleć, bo na połówkowym i przwie przy każdym usg wychodziło,że mały leży główką w dół, ale czuje go wszędzie oprócz lewej strony (nigdy go tam nie czułam) . Czasami grzebie mi nad samym spojeniem łonowym hahahah

Magduś a no widzisz, niby wiadomo,że rączki ma a jednak nwet mi do głowy nie przyszło,że nimi mnie boksuje hahaha :D
Sprawdzasz sobie cały czas ...yyy jak to sie nazywa.... doppler chyba - serduszko małego?:)

Mi się najbardziej podoba jak mały ostatnio zaczął jeżdzić mi po brzucholu a nie tylko kopać- to jest TO!! ^^

Hahaha Lilija ja nadal nie mam pojecia jak i gdzie jest ulozona jej glowa hahaha :D tzn tak nie potrafie sobie wyobrazic tego bo jak czuje jej czkawke tp zaraz przu lewym boku zaraz przy koncu, przy kosci i jak to tam ten lebek ma to ja nie wiem :D
Wiesz co czasem jak mam wrazenie ze sie za dlugo nie rusza to uzywam detektora ale zazwyczaj jak przylozyle to zaczyna sie wiercic :D
Ja mzoe przesuwania nie czuje ale za to wypychanie strasznie strasznie. A najgorzej jak wypycha sie przy pepku, tam jest taka cieniutka skora ze mam wrazenie ze zaraz peknie mi brzuch hahaha :D

Wzruszył mnie mój mąż dzisiaj, nie powiem :) miłe to uczucie :)

Załączniki

• 1432657912221.jpg
    1432657912221.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Magdus92 - ja moja dokladnie w tym samym miejscu czuje :-) czasami to az mam wrazenie, ze mi w biodrze siedzi, haha :-D

ja sie troche dzisiaj przestraszylam bo odebralam wyniki moczu i mam z dopuszczalnych 5 ketonow az 15 KETONOW! :szok: to moga byc podobno ketony glodowe - wpycham w siebie jedzenie no ale co ja moge, ze mi nie dobrze pozniej :no: znowu mnie lekarka o odchudzenie oskarzy ehh... Dobrze, ze pojutrze ide to podejrze co tam u Malej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry