reklama

Sierpniowe mamy 2015

Jak ja urodzilam Tole to nie bylo jeszcze rocznych urlopow. Dlatego wlasnie rzucilam prace zeby z nia zostac. Teraz tez bym tak zrobila. Lekko nie bylo bo z jednej nieduzej wyplaty utrzymac dom i rodzinke to wyczyn. Ale teraz maz jest na swojej dzialalnosci i dziekuje mu kazdego dnia, ze nie musze wracac do pracy tylko bede mogla byc z dzieciakami :-D

Wspolczuje Wam tego uzerania sie z zusem i pracodawcami bo nikomu to w ciazy niepotrzebne.
My jutro USGtrzymajcie kciuki zeby dziubaski dobijaly do 2 kg :-D

reklama
co tu sie dieje!
jak to zwolnic kobiete w ciazy!
z tym zusem, to sa jakies jaja.... wspolczuje wam bardzo dziewczyny.

ja jestem samo
zatrudniona i zanego urlopu platnego nie mam, ale ja przynajmneij o tym wiem od dawna, ale co sie u was dzieje.... :-( nawet nei wiem co wam poradzic, bo sie totalnei nie znam na tym.

mogą... jak ciężarna jest na umowę zastępstwo. to jedyny rodzaj umowy kiedy pracodawca nie ma obowiązku przedłużenia do dnia porodu. może przedłużyć, ale nie musi. do porodu pozostało mi 8 tygodni. dodam, że jestem a w sumie byłam zatrudniona w placówce publicznej. a dziś mam 25 urodziny. idę spać bo mam dosyć dzisiejszego dnia. dobranoc dziewczynki.

Jeesssu co oni się tak na ciężarne uwzięli?? Masakra... Oby mi kasy nie zablokowali bo jestem na zwolnieniu od samego początku [emoji19]
Współczuję Wam dziewczyny
Olka trzymam mocno & & & &

Oj wspol zuje dziewczyny tych problemow z zusem. To masakra jakas przeciez.
Blerka kurcze ale chamstwo, no zzkoda ze wczeaniej nie wiedzialS ze tak postapia bo pewnie szukalabys innej pracy jak tylko sie dowiedzialas o ciazy
Olka no tylko pozazdroscic sytuacji, swietnie dajecie z mezem rade.
Anney ja tez samozatrudniona ale maciezynski bede miec, dlacczego Ty nie?

Anney a tego panstwowego miec nie bedziesz ?

Blerka jejku wspolczuje! I wszystkiego najlepszego w dniu urodzin.

Jejku co to dzis za dzien ;(

Olka kciuki trzymam mocno ;)

Mnie moje starszaki dzis do szewskiej pasji doprowadzily ..ehh
Poszli do lozek o sie tak wydzierali ze emilka obudzili..a ja poltirej godziny walczylam zeby usnal..ehh
Uwielbiam takie wieczory..

BLERKU... sto lat kochana... chociaz o doopy dzien.

akuku, ja przevlam na samozatrudnienie jak sie okazuje 2tyg za pozno, by sie zalapac na maternity. normalnie place swoje ni contributions, a wczesniej bylam zatrudniona w firmie na kontrakt polski (polski projekt)
wlasnei ksiegowa kombinuje co tu zrobic. (przed tym kontraktem o polska knajpe malam stale zatrudnienie w uk przez 10 lat bez przerwy. nawet macierzynski mialam krotki, bo pracowalam na pol etatu i z domu)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry