reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Kassietta gratuluję mieszkania. Wiem jakie to czasami nerwy są, choć z tym poszło nam łatwiej niż z poprzednim. Kwestia developera. A jak Ci wyszło łóżeczko? Moje kosze ładnie się pomalowaly, ale wiklina to co innego.

Mojej szwagierki siostra buja się z Zusem już ponad 2 lata. Wstrzymali jej w ciąży, ma działalność.

Jedziemy właśnie do.mojej mamy. Jutro ma urodziny i robimy grilla. Niestety poza mną i bratowa nikt się nie zainteresował czy coś pomoc, przygotować. A rodzeństwa mam sporo...

Kruszka, łóżeczka jeszcze nie dokończyłam, malowałam dzisiaj drugi raz, ale deszczyk mnie złapał, a mam możliwość tylko na dworze malować. W piątek chcę dokończyć, ale prześwity na pewno będą, jednak z wenge na biało nie jest tak łatwo przemalować :)

Natka - tobie przelew robi pracodawca, a pracodawcy ZUS. Wiec tak czy siak może się przyczepić.

Blerka - o kurcze.. Współczuję :-\ a zasiłek macierzyński możesz mieć czy juz tez nie?

Kasietta - super! To ważne że wrócicie juz ze szpitala do siebie :-)

A mój młody tez szaleje w brzuchu że aż miło :-) a jutro jedziemy na pare dni do Walencji nad morze i do oceanarium .. Je je je :-) trochę może odpoczne..

Kruszka, łóżeczka jeszcze nie dokończyłam, malowałam dzisiaj drugi raz, ale deszczyk mnie złapał, a mam możliwość tylko na dworze malować. W piątek chcę dokończyć, ale prześwity na pewno będą, jednak z wenge na biało nie jest tak łatwo przemalować :)

No właśnie ja też z wenge będę malować. A jakiej używasz farby? W sprayu czy pędzelkiem?

Mam farbę do drewna duluxa, maluję głównie wałkiem, bo najwygodniej. Pędzlem, tam gdzie ciężko dojść. Być może ta farba nie jest najlepsza, jeśli chodzi o krycie, ale też lekkie prześwity mi nie przeszkadzają:)

Lucere - teoretycznie tak, moze sie przyczepic. Ale mam niepodwazalne dowody medyczne czemu jestem na L4 wiec szybko by sie odczepili. Zreszta u nas juz multum dziewczyn bylo na L4 w ciazy i nikt sie jeszcze nie przyczepil ;)

Kasietta super ze sie udało z mieszkaniem ;) !!

Lucere do oceanarium fajnie :) u nas jest w centrum woec trzeba z godzinę tam jechać albo dłużej i mojego juz rok nagaduje w wekend zeby sie wybrać i co i chyba sie wybiorę wkoncu sama bo jak urodzę to nie bardzo..

Kasietta z wenge na biało to faktycznie trochę z tym zabawy...

A co dziewczyny myślicie o tych pasach ciążowych? Warto czy nie warto? Np bo ta lekarka mi mówi ze to moze pomoc z tymi bólami pachwin, a przecież brzuch tak czy siak jeszcze urośnie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry