reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Fajnie.. tyle napisalam i wszystko poszlo.. eh

Jestem w szpitalu na tej glukozie.. i ta glukoza nie ejst taka zla. Tylko trzeba wypic az 410ml i juz nie moglam hhaha.
Jednak glukoza w pl to bleh a tu spoko gazowane ..heh

Anney ja nic chlopcom nie kupowalam jak sie Emis urodzil. Dla nich wielkim wyroznieniem bylo ze moga go potrzymac przytulic itd ;)
Teraz chyba tez odpuszcze bo nie lubie ******* a bmx nie bede tachac hahahha ;)
Chyba ze jakas gre na xboxa albo dobra lamke do czytania i rysowania. Bede myslec.
A Emiskowi to moze jakies klocki bym kupila ;)

My sie jednka nie przeprowadzamy tylko ustawiamy wszystko praktyczniej.. pozbywamy sie graciarni i damy rade ;)

Teraz chlopcy maja tak duzy pokoj ze zmieszcza sie dwa lozka z szafami i bourkiem na dole (na dniach kupujemy) i szafa i polki na jednej scianie.. i dalej beda mieli duzo miejsca di zabawy.
Nasza sypialnia troszke mniejsza i specjalnie nam mniejsza wzielismy bo my tam tylko spimy ale mamy dwie komody trzy szafy (niedlugo bedziemy robic zabudowe) i zmieszcza sie dwa lozeczka a nawet komoda z przewijakiem hahah ;)
Tak wiec nie oplaca mi sie ani finansowo ani miejscowo wieksze mieszkanie z wieksza iloscia pokoi bo one beda mniejsze od tego co mamy.. tzn raz znalazlam wieksze ale juz nie bede szukac i sie denerwowac :) no i kasa tez wazna bo placilibysmy przynajmniej 3 razy więcej niz teraz..wiec same wiecie ;)

Teraz czeka nas troche wydatkow bo lozka dla starszakow, szafa do nas, lozeczko dla malej i komoda z przewijakiem moze.. albo odpuszcze..jeszcze nie wiem ;)

Za jakis czas chce tez by m wymienil panele i framugi i nowe drzwi.. ale to chyba musialabym z dziecmi domu sie wyniesc na ten czas haha.

Nie wiem co jeszcze pisalam wczesniej.

Milego dnia ;)

A i trzymajcie kciuki by cukier wyszedl ponad norme cobym nie musiala sie bawic w dciaganie glukometru i paskow z pl hahaha ;) bo i tak kupie w razie czego ale wolalabym bym tu w ksiazke ciazowa miala wpisane ze jest cos nie tak bo beda mnie wtedy bardziej obserwowac a tak to olewka..

A wyniki beda dzis po 14!! Zadzwonia do mnie. A pewna bylam ze z 2 tyg czekania hahahaha ;) to sie milo zaskoczylam ;)

Starwarsy jakies na pewno :-) bo chlopcy przynosza chlopiece prezenty. Jak wrocilismy z polowkowego i powiedzialam o braciszku to starszy pol wieczoru przeplakal za siostrzyczka :-) slodkie to bylo strasznie. Nie lubie korzystac z argumentow prezentowych, ale w tej sytuacji inne argumenty do nich nie przemawiali, non stop sie zalil jakie to niespeawiedliwe bo tak bardzo chcial siostre...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry