Fajnie.. tyle napisalam i wszystko poszlo.. eh
Jestem w szpitalu na tej glukozie.. i ta glukoza nie ejst taka zla. Tylko trzeba wypic az 410ml i juz nie moglam hhaha.
Jednak glukoza w pl to bleh a tu spoko gazowane ..heh
Anney ja nic chlopcom nie kupowalam jak sie Emis urodzil. Dla nich wielkim wyroznieniem bylo ze moga go potrzymac przytulic itd

Teraz chyba tez odpuszcze bo nie lubie ******* a bmx nie bede tachac hahahha
Chyba ze jakas gre na xboxa albo dobra lamke do czytania i rysowania. Bede myslec.
A Emiskowi to moze jakies klocki bym kupila
My sie jednka nie przeprowadzamy tylko ustawiamy wszystko praktyczniej.. pozbywamy sie graciarni i damy rade
Teraz chlopcy maja tak duzy pokoj ze zmieszcza sie dwa lozka z szafami i bourkiem na dole (na dniach kupujemy) i szafa i polki na jednej scianie.. i dalej beda mieli duzo miejsca di zabawy.
Nasza sypialnia troszke mniejsza i specjalnie nam mniejsza wzielismy bo my tam tylko spimy ale mamy dwie komody trzy szafy (niedlugo bedziemy robic zabudowe) i zmieszcza sie dwa lozeczka a nawet komoda z przewijakiem hahah
Tak wiec nie oplaca mi sie ani finansowo ani miejscowo wieksze mieszkanie z wieksza iloscia pokoi bo one beda mniejsze od tego co mamy.. tzn raz znalazlam wieksze ale juz nie bede szukac i sie denerwowac

no i kasa tez wazna bo placilibysmy przynajmniej 3 razy więcej niz teraz..wiec same wiecie
Teraz czeka nas troche wydatkow bo lozka dla starszakow, szafa do nas, lozeczko dla malej i komoda z przewijakiem moze.. albo odpuszcze..jeszcze nie wiem
Za jakis czas chce tez by m wymienil panele i framugi i nowe drzwi.. ale to chyba musialabym z dziecmi domu sie wyniesc na ten czas haha.
Nie wiem co jeszcze pisalam wczesniej.
Milego dnia
A i trzymajcie kciuki by cukier wyszedl ponad norme cobym nie musiala sie bawic w dciaganie glukometru i paskow z pl hahaha

bo i tak kupie w razie czego ale wolalabym bym tu w ksiazke ciazowa miala wpisane ze jest cos nie tak bo beda mnie wtedy bardziej obserwowac a tak to olewka..
A wyniki beda dzis po 14!! Zadzwonia do mnie. A pewna bylam ze z 2 tyg czekania hahahaha

to sie milo zaskoczylam