reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hej kobitki!!!

Jakos trudno mi ostatnio byc na biezaco, ale z tego co zdarzylam sie zorientowac poki co nic niepokojacego sie nie dzieje, a z wyjatkiem Oli wszystkie nadal w dwupaku :-)

Syndrom wicia gniazda chyba wszystkim sie udziela.

Amawell, czy juz w domciu?

Widzialam tez piekna niespodzianke Zuzzi, zazdraszczam, u mnie czysto ale opony rzadza. Niedlugo otworze chyba sklep :-)

Ja moge spac ostatnio. Jestem b aktywna w ciagu dnia, praca, remont, teraz ogarniam wszystko w domu. A maly tak sie wypycha, chociaz nie tak czesto jak wczesniej.

Lidia, ja wlasnie przeprowadzilam sie z tymczasowego domku na bemowie na nasza wole :-)

Borysiatko, endo na pewno ci zaleci co trzeba, w kazdym trymestrze sa inne normy o ile dobrze pamietam. Bedzie dobrze!!!

Milego popoludnia!

Jinx, do porodu tez rowerem pojedziesz? :-)

Ja po tych 3 dniach ogarniania i przeprowadzki wiem, ze sporo mam zaleglosci z moim cialem, wczoraj kolano a dzis lydka sie odezwaly :-)

Na zgage dziewczyny migdaly albo tabletki, nie ma sie co meczyc. Ja od 1 trym mam w domu zapasy, i powiem, ze tym razem wyjatkowo slabsze mam, bo w poprzednich ciazach to is 6/7 mca po kilka dziennie, po nocy budzilam sie za zgaga, po wodzie zgaga, okropne!!! Teraz tylko po pieczywie, ale musze na tej diecie, wiec co zrobic.

Cina, ja bede w samej wodzie myc. Anney chyba tez, kilka tyg temu sie przewinal ten temat na wyprawkowym o ile sie nie myle.
Sprawdzalam ten olej z pestek malin, mozna w sieci za rozsadna cene znalezc. Czytalam tez, zeby uwazac z ta ochrona przed sloncem, bo to nie tylko od filtrow zalezy. Podpytam w weekend kolezanke z branzy kosmetycznej jak oni to robia, to moze czyms sie podziele

alez mam nerwa dzisiaj!

nic nie przyszlo z ikei... a wszystko z pokoju chlopcow wyniesione... lozko pietrowe sprzedane, szafy wyniesione! aa...
w salonie graciarnia... wszystkie ciuchy abawki ;/;/;/
dzwonie do ikei...
państwa zamówienie zostało anulowane! Co??? żeby to obgadać musza państwo przyjechać do ikei !!! do Edynburga!!! 3 godziny jazdy w jedna strone!
masakra jakas.

najsmieszniejsze jest to ze jedna rzecz była wysylana z ikei osobno bo nie mieli w magazynie i tej akurat nie anulowali...
ale to wszystko było jedno order ehhh :(

tak wiec poprosiłam kolezanke by odebrala starszaków ze szkoły po południu a my jedziemy do ikei rano jak zawieziemi ich do szkoły... ciekawe jak się będą tlumaczyc :(

ale jestem już wykonczona tym dniem dzisiejszym.. do tego wszystkiego emil caly dzień jeczal.. masakra jakas.

plus wyjazdu do ikei taki ze domowie to co chciałam domowic i w związku z tym ze jedziemy bez starszaków to uda nam się przywieść niektóre rzeczy..

Akuku współczuję i.jeszcze mmusicie tam jechać...

Nasze dziś przyszły, ale złożymy po urlopie

Załączniki

• 1435087299226.jpg
    1435087299226.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 67
Akuku też bym się wkurzyła na twoim miejscu, ale że nie wysłali wcEsniej żadnej informacji mailem lub telefonicznie.

Byłam dziś na zajeciach i jak położna zaczęła mówić o pielęgnacji dziecka to mnie ta moja córeczka zaczęła kopać po brzuchu, jak by chciała powiedzieć słuchaj mamusiu, ucz się ;) wiedziała kiedy zacząć się ruszać.

A teraz pora do spania, bo dziś padam ze zmęczenia.

reklama
Borysiatko pewno dostaniesz leki na tarczyce. Moje ft4 od poczatku bylo lekko ponad norme ale moj ginekolog-endokrynolog powiedzial ze lepiej jak jest w gornej granicy normy niz nizsze ale lekarz wszystko Ci powie. Widze ze hemoglobine glikolowa tez masz zrobione to hba1c robi sie u cukrzykow ja mam 5,6 % a i jak tsh mialam 2,9 ostatnio to zwiekszyla mi dawke leku na tarczyce moja ginka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry