reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney to nie wiem ja tak mam jak mam skurcz albo ma sie zblizac.
Ja o 3.30 jeszcze nie spalam.. ;( o 5 wrocil m i sie ocxywiscie obudzilam.. poszlam siku i mala znowu szalala .. czy ona wogle w nocy spi ?

Werci tylko ja nie wiem po co moj organizm sie przystosowuje skoro ja i tak mam pobudki w nocy.. bo emil a to pic a to smoczke itd.. eh
Bedziesz miec cc?

Lidia vo za sen.
Duzo myslimy o porodach ostatnio i myslimy jak to bedzie ;) jeszcze troszke ;)

Anney ja tez nie mialam az tak z chlopcami.. czasami nie moglam zasnac przez bol łydek..ale m pomasowal i zasypialam. A teraz jest masakra jakas ;/

Magdus ja tez ostatnio schize taka mialam bo mala mi sie nie ruszala wlasnie rano i w nocy..
A normalnie to ja tylko zmienie pozycje delikatnie..dpslownie przesune noge a ona juz szaleje.
Smieje sie ze ma jakis czujnik ze ja otwieram oczy to ona odrazu sie wita ze mna haha.

Ide sie szykowa do poloznej bo chyba na 10 mam ale jeszcze zadzwonie sie upewnic.. drugi raz juz bo ja cos z pamiecia mam..

reklama
Strasznie boli mnie brzuch -wydaje się że jajnik o ile to wogóle teraz możliwe gdyby nie ciąża powiedziała bym że potrzebuje sauny żeby okres szybko przyszedł. Czy powinnam zadzwonić do szpitala ? czy może lepiej przestać panikować ? przyznam ze troche zaczynam się bać

Widzę ze nie tylko ja mam znów problemy ze spaniem ... zasypiam i budzę sie co godzinę ...;/
Co do brzucha też mnie pobolewa ... wizytę mam za 3 dni , a wczoraj znów pojawił sie ból głowy ;/

Zgłaszam się i ja z niewyspaniem. Do 1 nowi lokatorzy się rozpakowywali, a następnie miałam akcje odtykanie noska Franiowi. Na szczęście spał do 8.
A dziś jest patelnia i nie wiemy czy iść na plażę czy nie. Jak coś to weźmiemy 2 parasole.

Udanego dzionka :-)

Aha ja też jak będę się pakować to co niektóre już się rozpakuja :-D

Dziewczyny, no właśnie, może wątek "druga strona brzuszka" pozostawiłybyśmy bez komentarza. Ewentualnie dodac nazwe "wiadomości ze szpitala" i wpisywac sie tyklo wtety, bo ja też jak widze podswietlony watek to mnie az ciarki po plecach przechodza...

Anney, możesz przeniesc te rozmowy na główny a zostawic tylko tabelke??

Mam nadzieje że przeszkadza Wam moje szarogesienie się ale Lunara ma racje że aż krew w żyłach się mrozi...

Dziewczyny w uk. Zmuście swoje GP lub położną, żeby między 35 - 37 tyg pobrała od Was wymaz na Group B Strep .

https://www.change.org/p/nhs-provid...m=mob-xs-share_petition-no_msg&fb_ref=Default

Group B Strep Support - Are you group B Strep aware?

Ostatnia edycja:
Pupui popieram cię w 100%%%

Evelinka może zadzwonił do szpitala lepiej!

A. My dziś w domu. Okna zamknięte i pozaslaniane! Słabo mi jakoś :-( jemy lody póki jeszcze mogę:-) i pijemy zimna wodę z lodówki pycha :-)

evelinkua ja bym zadzwoniła, różnie z tymi bólami brzucha w ciąży bywa, a lepiej wyjść na panikarę niż coś zaniedbać

kruszka ja też jeszcze nie myślę o pakowaniu ale my mamy podobne terminy więc mam nadzieję że sporo czasu, chociaż te upały nie nastrajają pozytywnie :(

magdus mój zbój też czasem mnie w konia robi i długo się nie rusza, ale chyba słyszy że dostaję palpitacji serca i za chwilę zaczyna się wiercić :)

ja się zaraz pakuję z Martą i jedziemy do babci na basen, jak mój wróci z pracy to go może na wieczór wyciągnę na dłuższy spacer i lody :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry