reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Akuku no na szczęście telefon chodzi :D o tak milion aplikacji i zdjeć noi oczywiście wiecznie "pamięć zapełniona".. Ale bez telefonu jak bez ręki...

Suwina o tak teraz młodzież tak ma.. Albo na tabletach albo komórkach.. Takie pokolenie..

Jedziemy jutro rano jednak bo moj sie napalił, ja sie dobrze czuje wiec czemu nie :D sie przynajmniej zrelaksować... A ze w pokoju będziemy spali tak jak ostatnio woec krzyki i muzyka pol nocy nie powinna mi przeszkadzać..
Tylko jeju ja tyle jem ze jedzenia musze napakować.. Jogurcika, soczka no bo jak to :D mojemu wystarczy jedzenie na grila, flaszka i fajki haha :D

Dziewczyny wy sie pakujecie a jak ja sie będę za trzy tyg pakować to ty juz będziecie rozpakowane co niektóre i kto mi pomoże ? :D moze, tak pomyslałam któraś z was jak znajdzie czas to wrzuci taka ogólna listę co brać do szpitala w wątku z listami rożnymi ?? Każda z nas i tak to przełoży na swoje potrzeby i na to co zapewnia szpital, ale bedzie za czym podążyć.. Z góry dziękuje [emoji173]️

Ja dzis dokupiłam dla małego jeszcze kilka bodziakow bo miałam małp w małych rozmiarach a kto wie jaki mały bedzie.. Wole mieć niz prac jedno i to samo co któryś dzien :) i koniec juz z ciuszkami definitywnie bo zacznę przesadzać haha :D
Noi dla siebie kupiłam kilka koszulek bo niektóre ciążowe z M co były super to teraz zaczynaja ciut brzuch odsłaniać wiec kupiłam kilka eLek zeby mieć w czym łazić jeszcze te dwa miesiące :)

Okey idę sie na zewnątrz w wodzie pomęczyć jak sie nagrzała odpowiednio bo marze o tym od rana :)

I znowu spac nie moge.. a m onocce bedzie musial odespsc.. kurcze no..nie mam juz sil tak lezec i czejac az usne..Ala kopie i lydki bola ;( zgaga piecze...kocham te moje dolegliwosci ciazowe.. a jutro rano do poloznej..

No ja tez czuje sie jak pies pluto... a usac nie moge ;( przeciez to jakas masakra ;(.. jak ja mam pozniej miec cierpliwosc do moich dzieci? Jak mi cly dzien w glowie piszczy.. eh.
Zaczely sie wakacje wiec ani minuty ciszy..a glosni sa bardzo.
Kupilam sobie melise wypilam na noc..i nic ;(

Wierze Akuku. Ja juz bardziej zrezygnowana niż zirytowana jestem, bo ta bezsenność juz tyle trwa.

Swoją droga, jak robił mi dziś gość usg, bolał mnie brzuch! Jakaś taka nadwrażliwość ba dotyk. Nie mogłam normalnie wytrzymać.
Jest twardy i naprawdę nieprzyjemne odczucie jak ktoś go dotyka. Ma któraś z was tak?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry