Akuku no na szczęście telefon chodzi

o tak milion aplikacji i zdjeć noi oczywiście wiecznie "pamięć zapełniona".. Ale bez telefonu jak bez ręki...
Suwina o tak teraz młodzież tak ma.. Albo na tabletach albo komórkach.. Takie pokolenie..
Jedziemy jutro rano jednak bo moj sie napalił, ja sie dobrze czuje wiec czemu nie

sie przynajmniej zrelaksować... A ze w pokoju będziemy spali tak jak ostatnio woec krzyki i muzyka pol nocy nie powinna mi przeszkadzać..
Tylko jeju ja tyle jem ze jedzenia musze napakować.. Jogurcika, soczka no bo jak to

mojemu wystarczy jedzenie na grila, flaszka i fajki haha
Dziewczyny wy sie pakujecie a jak ja sie będę za trzy tyg pakować to ty juz będziecie rozpakowane co niektóre i kto mi pomoże ?

moze, tak pomyslałam któraś z was jak znajdzie czas to wrzuci taka ogólna listę co brać do szpitala w wątku z listami rożnymi ?? Każda z nas i tak to przełoży na swoje potrzeby i na to co zapewnia szpital, ale bedzie za czym podążyć.. Z góry dziękuje [emoji173]️
Ja dzis dokupiłam dla małego jeszcze kilka bodziakow bo miałam małp w małych rozmiarach a kto wie jaki mały bedzie.. Wole mieć niz prac jedno i to samo co któryś dzien

i koniec juz z ciuszkami definitywnie bo zacznę przesadzać haha

Noi dla siebie kupiłam kilka koszulek bo niektóre ciążowe z M co były super to teraz zaczynaja ciut brzuch odsłaniać wiec kupiłam kilka eLek zeby mieć w czym łazić jeszcze te dwa miesiące
Okey idę sie na zewnątrz w wodzie pomęczyć jak sie nagrzała odpowiednio bo marze o tym od rana