Witam wieczorowa pora..
Umeczona jak nie wiem . Uf
Ruda ja tez co chwile musze odpoczywac choc nie zawsze moge.. i wtedy skurcze lapia eh.
U nas dzis 27 stopni bez slonca na szczescie i byl mily wiaterek woec caly dzien na dworze spedzilismy. Wieczorem juz desz haha..szkocja

ale nadal cieplo bardzo jest
Werci dobrze ze lezec mozesz hehe. Ja tez tak czasem mam zr mala cos uciska ah.
Little odpoczywaj a co

w koncu to ostatnie tygodnir
Lidia jesli nie czulas sie na silach to dobrze ze zostalas. Tobie stres nie potrzebny a jednak to sie udziela na pogrzebach.
Lidia ja tez z tych co sie wssystkimi przejmuja..i chyba bardziej niz soba..
Live wow czyli 37 tydzien leci ! Ty to juz na dniach sie rozpakujesz

ale fajnie

Super ze lokatorzy sie wyprowadzaja!
A Ty pakuje torbe bo pojedziesz z niczym haha.
Anney jak na usg ?
Love i co bedzie usg ?
Ja tez sie czuje niegotowa..wiem ze jak sie spakuje to juz bede spokojnie czekac..ale dzis brak mi juz sil na prasowanie...
Za to kupilam szlafrok..koszule do karmienia az 4 bo przydadza sie tak czy siak. Malej rajstopki i skarpetuszki
Evelinkua najwazniejsze ze juz jestesvie po przeprowadzce. Moglas mame poprosic by wam mierogow narobila i innych obiadow i do zamrazalnika
Anney co sie stalo ? Czemu ciezki dzien ? Zaraz spojrze na zamkniety

100 lar dla synka ! Ktory to z lipca ? Moj Alex jest z 15
Zuzzi ja piore w 40 prasowanie wybija bakterie
Evelinka plucz gardlo szalwia moze ?
Lidia pewnie popierz juz teraz i prasuj po troszku. Ja nie dalam rady na raz.. i dzis znowu stoi alr jakos to ogarne.. chyba ze sie zakurzy wczesniej haha.
Amawell kurcze ja chyba tez bede wozi walizke w aucie jak juz sie spakuje haha
Love jednak bedzie usg

super.
Ja jutro mam polozna i tez bede cisnac o usg ! A co
Cinamona fajnie ze rodzice przylatuja
Bunia haha bo po to mamy telefony by z nich korzystac! Moj m tez mowi ze mam tyle uruchomionych aplikacji ze pozniej mi sie zawiesz a haha
Bunia ja bym pojechala

i z dzieckiem zreszta tez. Jest toaleta i starczy

my pod namioty jezdzilismy jak Alex mial 2 lata a Viki poltorej

a w trasie nylam ich na stacji w zlewie co przystanek bo takie upaly byly haha.
Suwina bo to nie jest normalne.. teraz dzieciaki uzaleznione od mediow.. zapytaj co to podchody albo inne zabawy to nie wiedza ehh..
Trzymam kciuki za nerke
Love ja biore wiecej ciuszkow dla malej w razie w .. ale ja chce zostac w szpitalu kilka dni jesli nie bedzie tloku haha.
A ja chyba nie biore recznika.. bo tam mi wymienia na czysty a swoj jak ubrudze dto doopa..a nie chce brac kilku.
Ja specjalnie szlafrok kupilam choc ostatnio nie mialam..ale mysle ze jak ktos przyjdzie odwiedzic to zeby zvgolym dupskiem nie biegac.. ale mam taki cieply..i sie zastanawiam czy nie wymienic na jakis cieniutki moze ? Hmm
Mala mi sie dzis caly dzien rusza.. non stop praktycznie.
Ja dzis caly dzien z vhlopcami na dworzu.. m na noccr. Chlopcy spia bo umeczeni na maxa. A ja chwile odpoczywam i tez do lozka mykam.
Dobranoc.