reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Czytałam Was wczoraj i pękałam ze śmiechu szop z trudem wychodzący z szynki i m Akuku z pilotem wygrali :-D

Anney jak tam?

Borysiątko dobrze, że opieka dobra, oby jeszcze potrzymali małą w brzuszku.

Lidia czyli dziś już lepiej?

Panikara współczuję kłopotów z zębami.

Love kciuki za usg &&

Witam nową mamę!!!

Ja też miałam ciężki wieczór, skurcze-na szczęście prawie nie bolesne, ból krzyża ja na miesiączkę i mała się kotłowała jak dzika i nie wiem co to może znaczyć. Dobrze, że w pon wizyta.

Panikara uuuu bardzo wspolczuje :-( Obdzwaniaj, bo skoro nie ma zartow, to lepiej zebys trafila do jakiegos dentysty jak najszybciej.
Ja za to nie wiem czy spie z zacisnieta szczeka, ale zawsze rano cala mnie boli :-D
Anney ech, ja tu czekam na filmik z porodowki, a Ty nas tak w konia robisz... nieladnie ! :-) A tak serio to oby jak najszybciej biedulo :*
Borysiatko, super ze sie odezwalas i ze opieka dobra :tak: I ze powstrzymali akcje :tak: Trzymaj sie jakos i zbieraj sily na ten sadny dzien :-)
Cholera, ja to wlasnie tego sie boje... Wolalabym zeby mi wody odeszly i tyle... wtedy rodze i koniec, a nie ze kroplowki na wstrzymanie itp itd... Pozniej niewiadomo ile lezec w szpitalu... Ale ja nienawidze szpitali, a wiec obiecuje sobie, ze trafie tam dopiero w dniu porodu :-)
Beatko, wyspij sie za mnie :* Ja ostatnio mam jakies dupiate noce... Takie niewiadomo co :-)
Love kciukasy sa :*

No ja dzis od 5 urzeduje, wiec na pewno padne wczesnie...
Ale przynajmniej mialam czas nadrobic wczorajsze szalenstwo bo zasnelam nad forum na etapie zanim Anney wlazla pierwszy raz do wanny :-)

Borysiatko, dobrze, ze u ciebie lepiej, i ze opieka dobra, wazne, zebys sie teraz bezpiecznie czula. Jak coz to do szpitala juz zdarzylas :-)

Love, kciuki za usg.

Panikara, mam nadzieje, ze bardzo cie nie boli. Mi w kazdej ciazy 8mki po trochu wychodzily, masakra przez kilka tygodni. Dobrze, ze 9tek nie ma, to tym razem chociaz bede miala spokoj bo juz wszystkie sa :-)

Lidia, dlaczego maja w dupie? Mowisz o szpitalu czy wizytach? Moje doswiadczenie z tej ciazy - ze jak juz trafilam do lekarza w szpitalu to wnikliwie sie tematem zajal, tylko wczesniej strasznie dlugo czekalam i to bylo mega slabe... No a pielegniarki jak pielegniarki, nie dla kazdej to zawod z powolania

No i co ... i d****. Dzwoniłam do kilku gabinetów i najwcześniej mnie umówili na termin w środę :( Do przychodni też dzwoniłam to nfz mnie przyjmie we wrześniu !!! Źle trafił ten termin ciąży, bo akurat sezon urlopowy i co by nie chcieć załatwić to troszkę pod górkę :/ Pojadę do apteki i kupię szałwię do płukania, może coś pomoże :( a jak nie to wezmę męża wieczorem i pojedziemy na pogotowie dentystyczne, bo z tego co pamiętam jak jest jakiś stan ropny w buzi to daje się antybiotyk.

Panikara, uuuuuuu! Moj młodszy syn tak ma. Jak coś mu sie zaczyna dziać z zębem, nie boli go ząb, tylko dziąsło, ropa i wtedy dopiero po otwarciu okazuje sie, ze ząb od środka sienpsuje !

Konkexznie do dentysty.

Anney, dzieki za update, wszystkie tu w napieciu przez cala noc spac nie mogly :-)
Chyba dobrze, ze sie uspokaja?

Ja to sie oksy wlasnie boje, ze bedzie bardziej bolalo. A teraz mam duze szanse, ze beda jednak chcieli wczesniej akcje wywolac bo cukrzyca. No i ten termin z usg wczesniejszy, a mi sie do tej pory porody zaczynaly dzien po terminie OM... Tylko co tu mozna sobie wolec albo nie. Wiec byc moze ani na naturalne odchodzenie szopy ani skracajaca szynke sie nie zalapie.

Moj na szczescie pilotow nie nosi, ale kiedys mielismy taka sytuacje, ze ja wkladalam buty i bylam glowa w dol nachylona a maz otworzyl z impetem drzwi od lazienki i mi w ta glowe kantem przylozyl. No i duzo krwi mi na czolo polecialo... Tak spanikowal, normalnie jak kurczak bez glowy po mieszkaniu biegal przez kilka minut. Takze sama musialam zadzwonic po instrukcje gdzie z tym jechac. Na szczescie wszystko na wlosach, wiec blizny nie widac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry