reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Tak panikara, powinnaś antybiotyk dostać.
Jej jakie niepotrEbne komplikacje wrrrrr

Borysiatko, dobrze ze jesteś w szpitalu, te twoje opuchlizny z ciśnieniem były bardzo niepokojące. I nieważne, ze nie lubisz telefonu haha maszmpisac!

Ach te Wasze chłopy :-) Ciekawe jak mój zareaguje?!:laugh2:

Borysiątko dzięki za info, trzymaj się tam!!!

Magduś też bym tak chciała, że dniu porodu(no ew.ze 2 wcześniej) wody siup i na porodówkę, ale to można sobie chcieć...Ja wiem, że porodowych skurczy nie da się przegapić, ale mnie te moje obecne strasznie martwią, a próg bólu mam dość wysoki i się boję jak to będzie...

Panikara kurcze z tymi lekarzami to się idzie pochlastać. Jedź na to pogotowie dentystyczne jak tylko będziesz mogła. Albo może podejdź do jakiegoś gabinetu, może cię wcisną w kolejkę...

Ostatnia edycja:
Lunera hahahahahahahhahahahahahaha

Hahahaha padłam haha

P.s dalej mam nadzieje, ze przyspiesza ;) i uregulują, bo takie ładne silne juz były! Ale
Faktem jest, ze wolałabym mieć jeszcze szyjkę. One szoku byłam, ze rozważali oxy, Uk i oxy to rylko przy wywołaniu ;)

Ja też myślałam, że mam wysoki próg bólu :) ja nie wiem, ale może ta wysokość progu zależy od miejsca bólu :P Jak się tatuowałam to koleś sam mówił, że nie często ma tak dzielnych klientów, że faceci panikują. A jak przyszło do porodu ... Moja macica nie poddała się mojemu wysokiemu progowi :D

Panikara z tym pogotowiem dentystycznym to dobry pomysł jeśli nigdzie nie chcą przyjąć na gwałt, ja zawsze przy stanach ropnych płuczę wodą z sodą i wyciąga.

Lunera hehe chciałabym to zobaczyć :-D:-D:-D mój mężulek na szczęście jest opanowany dużo bardziej ode mnie, więc wierzę że zachowa zimną krew jak będzie taka potrzeba, boję się tylko że cała akcja zacznie się w ciągu dnia, kiedy on będzie w pracy, a pracuje w różnych miejscach więc może nie zdążyć i będę potrzebowała pomocy kogoś innego i chyba tatę z pracy będę musiała zrywać bo jest najbliżej, a wszyscy siedzący w domach nie są zmotoryzowani...

Panikara - haha, miałam identycznie :-) do dentysty bez znieczulenia, rzadko biorę p/bólowe itp. Ale jak przyszło do porodu błagalam o cesarke :-) na szczęście urodziłam bez znieczulenia po 11 h.
A co do dentysty to prywatnie tez się nie możesz zapisać? W takich sytuacjach warto mieć swojego stałego dentystę co z bólem czy dużym problemem przyjmie od reki..
Heh.. Tez coś wiem nt trudności dentystycznych. Opisałam wczoraj jak traktują ciężarne i takie tam..

reklama
maartuszkaa mój jest górnikiem i jakby się coś zaczęło jak będzie w pracy to też jestem uwalona bo o dziwo 800m pod ziemią nie ma zasięgu :P
ja sobie już wujka zamówiłam w razie czego choć mam nadzieję, że synuś grzecznie poczeka do umówionego cc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry