reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Borysiątko no to się bardzo cieszę że wszystko ok. Daj koniecznie znać po obchodzie [emoji8]

Lidia ufff... No to teraz odpoczywaj żeby skurcze nie wróciły.

Anney za każdym razem jak się w nocy przekręcałam z boku na bok czyli wzbudzałam na chwilę - myślałam O Tobie [emoji8] Widać to jeszcze nie pora.
A to pęknięcie to może Wam jakoś zaszkodzić??

Loveboiled kciuki za usg & & & &

Panikara super wieści![emoji4]

A mi się dzisiaj dobrze spało mimo, że też myślałam, że z emocji nie zasnę [emoji4] U nas dziś tylko 16'C brrr [emoji4]

Borysiatko super ze masz dobra opieke to podstawa czlowiek odrazu czuje sie bezpieczniej. Kciuki kochana, nogi trzymaj razem :-)

Anney ahh co za akcja. Odpoczywaj teraz kochana. U mnie cala noc skurcze juz od 2 dni i w dzien tez sa ale rzadziej. Generalnie sa nieregularne wiec jeszcze nie panikuje. Odstawilam luteine i duphaston wiec mysle ze od tego teraz macica zaczela cwiczyc.
Tak jak piszesz moze lepiej jak sie rozwinie akcja co by ta Twoja szyjka mocniej nie popekala.

Lucere wspolczuje sytuacji z dentysta. Ja niestety nie zdazylam wyrwac jednego zeba przed ciaza a w ciazy sie boje wiec po porodzie czeka mnie wlasnie jeszcze rwanie.

Panikara jedz jedz do dentysty dokladnie ropa to stan zapalny a to gorsze niz sama dziura.

Lidia dobrze ze skurcze minely. Odpoczywaj

Hej!

Mam do Was pytanie. Czy czujecie sie ciagle zmęczone? Ja od kilku dni dosłownie padam z nóg. Nic mi sie nie chce. W pierwszej ciazy byłam wulkanem energi a teraz to snuje sie po domu jak cień. Brzuch mi często twardnieje.. Czasami budzę już sie z twardym brzuchem.

reklama
Amor mogę Ci reke podac. Ja bym tylko leżała. Ledwo się obudziłam a juz nie mam sily. Ale to dopiero od kilku dni tak mam. Dzis się juz zmosilam do sprzatania no bo ile mozna siedziec/leżeć? ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry