• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Neonatologia na zaspie faktycznie super ale co do porodówki mimo ze zona mojego kuzyna rodzila tam dwójkę i sobie chwali, to i tak mnie nikt nie przekona. Za dużo mam koleżanek po przejściach na zaspie. Niby wojewódzki ma straszne opinie ale ja nie moge powiedziec złego słowa na opiekę w trakcie i po porodzie. Choc wiadomo ze zawsze może się cos wydarzyć bez względu na szpital

Ale tu się dzieje.. Trzymam kciuki za Borysiątko. Anney, może to i lepiej, że jeszcze trochę poczekasz. Kiedy mnie lekarz postraszył, że główka nisko, trochę porozmawiałam z moją siostrą i ona mówi, że jednak mimo wszystko lepiej urodzić trochę później. Jej Maciuś się w 38 urodził i jednak jakoś trochę trudniej mu było.

U mnie bez zmian. Przestaję wierzyć, że grozi mi, że za wcześnie urodzę. Skurcze czasem poczuję, ale pojedyncze. Najgorsze są noce, tzn. jak się budzę nad ranem z pełnym pęcherzem, to wtedy boli. Poza tym jest dobrze.

Wiecie co, zastanawiałam się, jak to jest z moim suwaczkiem, że znikł. Okazało się, że od lipca wprowadzili nowe zasady wstawiania suwaczków, ze względu na pojawiający się spam. Jak się edytuje sygnaturę, to tam jest informacja, w jakim formacie wstawiać suwaczek. U mnie chyba już powinien się wyświetlać. Widzę, że sporo z Was też znów nie ma suwaczka, a w sumie fajnie patrzeć, która na kiedy ma termin.

Och Anney...:( tak bardzo mi przykro z powodu przyjaciółki :( ale wierzę, że wszystko będzie ok!
A te skurcze...szyjka z powrotem się nie zejdzie, więc już jesteś do przodu o te 2cm! ;) pewnie dzięki temu kiedy przyjdzie czas na poród to będzie on krótszy o ten czas kiedy to te 2cm się robiły! :)

A do mnie moje cygańskie dziecko dzisiaj wraca!!! :) przez cały tydzień spało to u babci, to u cioci i kuzynek, to na weekend nareszcie spędzi trochę czasu w domu :) cieszę się niezmiernie, choć wiem że zaraz będę niemiła, kiedy po raz setny będę musiała powtórzyć tą samą prośbę...
Ale zakupiłam ostatnio książkę "Grzeczne dziecko" bardzo polecane w radiowej trójce i powolutku ją sobie czytam, wierzę więc, że z każdym dniem będzie coraz lepiej ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry