reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Neonatologia na zaspie faktycznie super ale co do porodówki mimo ze zona mojego kuzyna rodzila tam dwójkę i sobie chwali, to i tak mnie nikt nie przekona. Za dużo mam koleżanek po przejściach na zaspie. Niby wojewódzki ma straszne opinie ale ja nie moge powiedziec złego słowa na opiekę w trakcie i po porodzie. Choc wiadomo ze zawsze może się cos wydarzyć bez względu na szpital

Ale tu się dzieje.. Trzymam kciuki za Borysiątko. Anney, może to i lepiej, że jeszcze trochę poczekasz. Kiedy mnie lekarz postraszył, że główka nisko, trochę porozmawiałam z moją siostrą i ona mówi, że jednak mimo wszystko lepiej urodzić trochę później. Jej Maciuś się w 38 urodził i jednak jakoś trochę trudniej mu było.

U mnie bez zmian. Przestaję wierzyć, że grozi mi, że za wcześnie urodzę. Skurcze czasem poczuję, ale pojedyncze. Najgorsze są noce, tzn. jak się budzę nad ranem z pełnym pęcherzem, to wtedy boli. Poza tym jest dobrze.

Wiecie co, zastanawiałam się, jak to jest z moim suwaczkiem, że znikł. Okazało się, że od lipca wprowadzili nowe zasady wstawiania suwaczków, ze względu na pojawiający się spam. Jak się edytuje sygnaturę, to tam jest informacja, w jakim formacie wstawiać suwaczek. U mnie chyba już powinien się wyświetlać. Widzę, że sporo z Was też znów nie ma suwaczka, a w sumie fajnie patrzeć, która na kiedy ma termin.

Och Anney...:( tak bardzo mi przykro z powodu przyjaciółki :( ale wierzę, że wszystko będzie ok!
A te skurcze...szyjka z powrotem się nie zejdzie, więc już jesteś do przodu o te 2cm! ;) pewnie dzięki temu kiedy przyjdzie czas na poród to będzie on krótszy o ten czas kiedy to te 2cm się robiły! :)

A do mnie moje cygańskie dziecko dzisiaj wraca!!! :) przez cały tydzień spało to u babci, to u cioci i kuzynek, to na weekend nareszcie spędzi trochę czasu w domu :) cieszę się niezmiernie, choć wiem że zaraz będę niemiła, kiedy po raz setny będę musiała powtórzyć tą samą prośbę...
Ale zakupiłam ostatnio książkę "Grzeczne dziecko" bardzo polecane w radiowej trójce i powolutku ją sobie czytam, wierzę więc, że z każdym dniem będzie coraz lepiej ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry